Со кого од семејството сте најблиски?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
со брат ми :), ама не сме нешто кузнај колку блиски ... никогаш не кажвам све на некој од дома

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Со никого.........чувствувам дека од сите ме раздвојува некој ѕид

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Со брат ми. 10 години сме разлика, ама најголемите тајни единствено на него му ги откривам. :lud:
Иако постојано се караме и расправаме, ептен го сакам. Ептен ми е жал што последнава година ептен ретко се гледаме, но тоа е тоа, тој порасна и мора да си продолжи понатаму.

Му праќам топли поздрави од Македонија. :back:

M

Mr.InF3ction

Гостин
сестра?
-мажени се :tapp:
татко?
-цел ден на работа :tapp:
мама?
-цело време се караме :tapp:

I

Intex

Гостин
Со еден луд тетин сум најблизок и со мама. Тетинот го сметам за многу близок човек, дури и не му викам по титула (Тетин), туку му викам на надимак. :D
А со мама сум близок уште од раѓање. Ми дава совети и давам совети. То је.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
so site sum ispokarna...bas u momentov i na mama i na tato luta sum im... za zal nema so koj dr da bidam pobliska:pipi:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Со компјутерот.
Па и со мачето почнав да се приврзувам.
Не шала настрана не сум кознае колку приврзана со моите од проста причина што не сум личност што се приврзува.И кажувам на мајка ми и на сестра ми по нешто,на сестра ми уз муабет ако ни се погоди тема а на мајка ми оти е параноја невидена и ако не и кажам ќе смисли некое холивуд сценарио и ке си верува во него.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Со мама и тета:pipi: го обожавам нивното друштво :icon_redf:smir:

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Па нз :toe: од никогаш не сум била мн отворена ни со мама ни со сестра ми ама во последно време почнувам да го применувам тоа :pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
најотворена до пред некое време бев со тато ама сеа се испокарав со него и сеа се обидувам на мама да и се отворам ама не можам колку на тато што можев:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom