Со кого ви е најслатко кафето?

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Преку текот на денот воопшто не ми е битно со кој, важно ми е првото утринско за расонување да го пијам сама...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Наутро сакам сам да го пијам кафето кога се расонувам или со некој од моите,зависи кој ќе се погоди дома и ќе ми прави друштво или пред компјутер,а во текот на денот било кој важно да се погоди муабетот :)

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
во врска со уживањето во процесот на пиење на кафе, ни најмалку не сум колегијална! кое задоволство е кога си варам кафе за себе, и САМО ЗА СЕБЕ! го доживувам како некој ритуал, ме расположува, освестува, ми буди некое свечено расположение...:vozbud:

:eek:ftopic:пред да ги прочитам постовите на темава, понекогаш се заплашував, си мислев дека тоа само мојата „себична природа“ се обидува да испаде на површина! ама коа видиш, повеќето биле како мене - јес! :pipi:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Сега во моментот најубаво ми е кога го пијам сам. Тогаш се опуштам и уживам. Размислувам тие 10 минути и многу ми е убаво. Кога ке се погоди кафето ? нема лоши мисли. :vozbud:

П.С. Не ми треба некој да ми гледа во шољата, бидејќи си ја знам иднината. Знам дека морам да го чекам моето сонце да ме огрее и затопли. Се надевам дека не морам долго да го чекам.
Ќе пишував уште ама еве го допив кафето. Следниот пат ќе почнам да пишувам веднаш кога ќе почнам да го пијам, така да ќе има повеќе. :toe:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Најслатко кафето ми е со „другарчето“ од Русија Захар.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Со сите ми е исто само муабетот да врви...

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Искрено, сам кога си го правам и си го пијам ми е најубаво. Нема кој да ме изнервира, нема што да ме изнервира, нема кој да ми го утне кафето, праам што сакам дур го пијам, и така... Иначе и со дугари ми е убаво, само не со било кои... :wink:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Па кафето најслатко е нормално со шекер.:tapp: :pos: :pos: :pos:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Со човеков...Уан ен оунли, Зино.

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Mene pienjeto kafe mi e utrinski ritual,sekogas Nes sekogas sama:)Najcesto pred kompjuter i si citam vesti i sl.
E duri posle toa si pijam so drugarki,i najubavo mi e so niv.

E

elence*$

Гостин
дефинитивно најслатко ми е кафето во баланс(најубо ми го прает) со друштвото,а посебно со никола(бест френд),пошо секогаш ми е убо со него да пијам кафе,имаме многу теми за муабет,и само се смејме ко зелени.. хехехе

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Prvoto go smuckam sama i najslatko mi e zosto si go pravam sama po moja merka....posle narednoto so cimerkata, pa so drugarka, pa so majka mi, pa so sestra mi....pa so koj stasam!!!! Nemam omileno kafe-prijatelce ama imam omileno kafe-mestence...a i sekoe novo kafe-muabetce mi e fino i ubavo pominato vremence! So bilo koj...

Kajgana Shop

На врв Bottom