Со кого ви е најслатко кафето?

N

NeMiRnA

Гостин
Во последно време се сама си пијам кафе,ама најслатко ми е така,ама освен тоа постои една личност која ми го прави кафето ептен спешл,ама одамна немам пиено кафе со неа,плус исто кафе пиеме хехе,едноставно нели...се смеам до максимум,а како да не се смееш,некои луѓе се создадени да ги развеселуваат другите...

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
пошто ја у принцип не пијам многу кафе, најслатко ми е у друштво кога го пијам, паѓаат супер муабети, понекогаш и табла се мава и така закон е:vozbud::smir:

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
па првото кафе сама...од сабајле...топло,горко кафенце...цигарче...тишина...си размислуваш...абе најубо:)

интересно би било и во друштво,муабети,триста глупости...ама сама ми е нааааааајслатко:)

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Со добро друштво ако ми е до галама,а иначе и сама кога си пијам ми е супер,покрај компјутер со цигарчињата...милина : )

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
So girlll :back: zashto ona :pipi: go pravi najslatko kaFeto...posebno nautro....ajde Sreda ke pijam edno kafence najslatko :smir:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Со дедо ми. Шекераш е.
хихихихихи:)
се шалам.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
со другарка ми Кате,со која пијам кафе СЕКОЈ ден во последниве 4 години....кафенце бес шекер и милион муабети плус пола кутија цигари....

Член од
12 јули 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
najaslatko mi e koga go pijam sama na raat so nekolku cigarcina i koga si sedam na internet:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom