mUv@ ThE DoGg
oLd ScHoOl PerSoN
- Член од
- 29 септември 2005
- Мислења
- 363
- Поени од реакции
- 5
Сонував дека ми паднаа двата предни заби, и после тоа ми беше страв да се видам со женската. Ај некој ако има шанси да протолкува или да кажи шо значи ова
kem oze li nekoj da se obide da mi go protolkuva sonov del od sonov go protolkuvav a del ne mozam.:uvo:lele eden son nemozam uste da go zaboravam eve vaka pocnuva koga sum na terasa i tamu e Tose Proeski koj im frla nesto na komsiite a tiie toa go fakaat i se mnogu srekni.Potoa istoto i jas sum go pravel.Potoa kako da go vidov gospod i toj mi rece deka Tose ke ne cuva site i potoa mu vikam na dedo mi toa sto mi go kaza gospod ili nekoj covek ne mi tesknuva i posle nekoe demonce prepraveno kako angel mi zema nesto i potoa gospod so kruna na glavata zaedno so edna zena otidovme vo sprotivnata kuka da ja zememe knigata na koja imase srebren krst i da go zememe Tose .I posle ovoj nastan se pojavi edna devojka koja mi frli magija da ne mozam da zboruvam i posle toa mi dojde gjavolot da me napadne i devojkata se obide da me odbrani......I posle toa celo vreme toj mi se pojavuvase i plasese.......i na kraj vo pot se razbudiv....Koj znae ako moze da mi go protolkuva sonov pls?
xax...секој сон истото па истото..и не знам шо се дешава...ама ноќеска ќе идам до крајВи се случило некогаш да сонувате некој сладок еротски сон.. нешо со некоја типка ово-оно.. и кога ќе дојде она најслаткото се будите
И после пробувате на сила да го досоните
ама не иде м.м.е. (кој прв почна)
во последно време многу луѓе сонуваат сонови со тоше....мислам дека нема значење некое посебно сонот...i jas sonuvav vcera eden son,povrzan so tose.go vidov kako stoi na most i sekade okolu nego imase sneg i mraz.bese mn nemiren sto oblekol trenerki a na kostum,a trebalo da odi nekade na pat.ima nekoe znacenje ova ili cisto onaka...
Зошто ? Си имал некое искуство па толку уверено ни укажуваш да не веруваме ? Ако имаш, сподели.. затоа сме тука. :wink:nikogas da ne veruvate vo sonovite!!!
според твојот сон мислам дека си оптеретена со небитни ствари и луѓе и си заљубена?Сонував дека една моја пријателка и брат и, дошле да ме земат од некаде за да одиме прво во некој Паб (кој често го сонувам во различен контекст), за потоа да одиме на училиште повод некоја манифестација.
Сум била прилично свечно облечна за таква работа и не сум носела чевли и кога сме стигнале во Пабот, пријателка ми, ми дала да облечам нејзини чевли кои ми биле многу широки.
Потоа сме заминале на Кеј и таму сме ја виделе професорката по македонски како прави нешто во водата.
Толку ... се разбудив, не заминавме на манифестацијата. :luta:
Јас сум преоптерена со се што треба и не треба, немам време за да живеам.А заљубена ... не, не сум.:devojce 1:според твојот сон мислам дека си оптеретена со небитни ствари и луѓе и си заљубена?