- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.474
- Поени од реакции
- 10.386
Во што е финтата во смеењето у фаца на сонот!??Znajte vie deka Gjaolska rabota e sonot ??? ko ke se razbudite ako se sekjavate, SMEJTE MU SE V LICE
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Во што е финтата во смеењето у фаца на сонот!??Znajte vie deka Gjaolska rabota e sonot ??? ko ke se razbudite ako se sekjavate, SMEJTE MU SE V LICE
ПаТи си мојот прв незадоволен клиент.
па во предходниот сон ми протолкува дека премногу се замарам со забите што не е точно толкувањето ...Ти си мојот прв незадоволен клиент.
Шо има да олабам ако ми е досадно,значи јас сум веќе олабаен ако ми е досадно,Mnogu se zamaras, dosadno ti e, nemas dovolno obvrski kako mene si i ti izgleda pa sea si go prajme interesen zivotot ke tolkuvame sonovi t.e ke barame pricina za da go potvrdime toa so go mislime deka sme NIE POSEBNITE, ODBRANITE, SPECIJALNITE...LOL....to e to brat mnogu ti e dosadno, OLABAJ malce.
Special One si, ke ti dojdi na son lototo ili so sakas kontakt so vonzemjani? ili nekoj svetec crkva ke gradis... kiznaj so ocekuvas od sonotШо има да олабам ако ми е досадно,значи јас сум веќе олабаен ако ми е досадно,
логикава гледам не ти е најсилна страна.
Сонував дека сум одел по вода водата под мене била мирна и бистра ко солза.Некој да ми го протолкува ова
Sum slusnal deka pagjanje na zab e bolest na toj sto sonuval ili potesen clen na semejstvotoЗдраво, сонував како предниот заб се држи на лушпа од семка и декс таа лушпа сум јс тргнал и почнало да ми тече крв и да паѓа забот но не падна сум го држел стегнато со забите, после тоа се разбудив.. Некој да ксже што знчи.. Ве ммолам одговорете испсничив целиот
A aко сонуваш како ти се расипани забите?Sum slusnal deka pagjanje na zab e bolest na toj sto sonuval ili potesen clen na semejstvoto
Ne znam za toa :SA aко сонуваш како ти се расипани забите?
... за да биде потесен член од семејството или болест, при паѓање на забот мора да биде поврзано со болка, ако нема болка тогаш се случува на некој што не е близок, дури и непознат(кршење,извлекување, расипани) во сонот значи проблеми со изразување,неможност за одбрана,неможност на разбирање по пат на комуникација, несигурност во решавање на некој проблем!Sum slusnal deka pagjanje na zab e bolest na toj sto sonuval ili potesen clen na semejstvoto