Мислев со нив нешто ќе имам ..со синот/симпатијата.Никој не може да го знае тоа освен ти кога ќе дојде тој момент.
Мислев со нив нешто ќе имам ..со синот/симпатијата.Никој не може да го знае тоа освен ти кога ќе дојде тој момент.
Не одат овие работи така.Мислев со нив нешто ќе имам ..со синот/симпатијата.
Сигурно ова или некој мајтап е.Не одат овие работи така.
Но еве за тебе, ќе се венчате со симпатијата, татко ти ќе земе кредит за свадбата, а шеќерните бомбончиња се дечињата што ќе ги имаш. Спиј си мирно, се ќе дојде по своето и на своето.
Ова е тоа што ти сакаш да го прочиташ.Сигурно ова или некој мајтап е.
Не те разбирамОва е тоа што ти сакаш да го прочиташ.
Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .Ова е тоа што ти сакаш да го прочиташ.
Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .Ова е тоа што ти сакаш да го прочиташ.
Не те разбирам
Автоматски споено мислење:
Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .
Мене никој не може да ме разбере. Не се обидувај и ти.Не те разбирам
Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .
Еве јас уште од пред една недела не можам да ја дешифрирам пораката со две бројки што ми ја пиша. Не дека и нешто се трудам туку чисто онака ме копка.Мене никој не може да ме разбере. Не се обидувај и ти.
Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќавашЕве јас уште од пред една недела не можам да ја дешифрирам пораката со две бројки што ми ја пиша. Не дека и нешто се трудам туку чисто онака ме копка.
Ако 4-5 мои постови те збунија имам лоша вест за тебе. Не си спиен доволно.@StoleD Крајна цел ? Збунити непријатеља !![]()
Па затоа те чекам уште у ПП да ми објасниш што беше точно за да ја развиеме дискусијата на само и свесно да ја одведеме во непосакуван правец за мнозинството.Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќавашод тоа што го пишува Тролејбус, се разминуваме за 1000 и нешто години.
Имаш пп, многу е за читање, но читањето никогаш не штети.Па затоа те чекам уште у ПП да ми објасниш што беше точно за да ја развиеме дискусијата на само и свесно да ја одведеме во непосакуван правец за мнозинството.
Ne razbra sho pishav ali nema veze... Aj jas ne sum spien...Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќавашод тоа што го пишува Тролејбус, се разминуваме за 1000 и нешто години.
Ако 4-5 мои постови те збунија имам лоша вест за тебе. Не си спиен доволно.
Повели мој почитуван, објасни ми. Не гарантирам приземен одговор бидејќи „одговорно“ го консумирам винцето што остана од вчераNe razbra sho pishav ali nema veze... Aj jas ne sum spien...
Super ti odi bez jas di objasnuvam top siПовели мој почитуван, објасни ми. Не гарантирам приземен одговор бидејќи „одговорно“ го консумирам винцето што остана од вчера
И модераториве се пијани така да шибај![]()
Во ред, биди поздравен.Super ti odi bez jas di objasnuvam top si![]()