Сонови, толкување на сонови

Член од
6 ноември 2024
Мислења
617
Поени од реакции
1.083
Мислев со нив нешто ќе имам ..со синот/симпатијата.
Не одат овие работи така.
Но еве за тебе, ќе се венчате со симпатијата, татко ти ќе земе кредит за свадбата, а шеќерните бомбончиња се дечињата што ќе ги имаш. Спиј си мирно, се ќе дојде по своето и на своето.

Член од
21 јануари 2018
Мислења
30
Поени од реакции
2
Не одат овие работи така.
Но еве за тебе, ќе се венчате со симпатијата, татко ти ќе земе кредит за свадбата, а шеќерните бомбончиња се дечињата што ќе ги имаш. Спиј си мирно, се ќе дојде по своето и на своето.
Сигурно ова или некој мајтап е.

Член од
21 јануари 2018
Мислења
30
Поени од реакции
2
Ова е тоа што ти сакаш да го прочиташ.
Не те разбирам
Автоматски споено мислење:

Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .

Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .

Не те разбирам

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2024
Мислења
617
Поени од реакции
1.083
Не те разбирам

Мене никој не може да ме разбере. Не се обидувај и ти.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.438
Поени од реакции
28.732
Мене никој не може да ме разбере. Не се обидувај и ти.
Еве јас уште од пред една недела не можам да ја дешифрирам пораката со две бројки што ми ја пиша. Не дека и нешто се трудам туку чисто онака ме копка.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
617
Поени од реакции
1.083
Еве јас уште од пред една недела не можам да ја дешифрирам пораката со две бројки што ми ја пиша. Не дека и нешто се трудам туку чисто онака ме копка.
Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќаваш :) од тоа што го пишува Тролејбус, се разминуваме за 1000 и нешто години.

@StoleD Крајна цел ? Збунити непријатеља ! :tapp:
Ако 4-5 мои постови те збунија имам лоша вест за тебе. Не си спиен доволно.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.438
Поени од реакции
28.732
Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќаваш :) од тоа што го пишува Тролејбус, се разминуваме за 1000 и нешто години.
Па затоа те чекам уште у ПП да ми објасниш што беше точно за да ја развиеме дискусијата на само и свесно да ја одведеме во непосакуван правец за мнозинството.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
617
Поени од реакции
1.083
Па затоа те чекам уште у ПП да ми објасниш што беше точно за да ја развиеме дискусијата на само и свесно да ја одведеме во непосакуван правец за мнозинството.
Имаш пп, многу е за читање, но читањето никогаш не штети.

Член од
14 јануари 2025
Мислења
48
Поени од реакции
82

Ако 4-5 мои постови те збунија имам лоша вест за тебе. Не си спиен доволно.
Ne razbra sho pishav ali nema veze... Aj jas ne sum spien...

Член од
6 ноември 2024
Мислења
617
Поени од реакции
1.083
Ne razbra sho pishav ali nema veze... Aj jas ne sum spien...
Повели мој почитуван, објасни ми. Не гарантирам приземен одговор бидејќи „одговорно“ го консумирам винцето што остана од вчера :D
И модераториве се пијани така да шибај :D

Член од
14 јануари 2025
Мислења
48
Поени од реакции
82
Повели мој почитуван, објасни ми. Не гарантирам приземен одговор бидејќи „одговорно“ го консумирам винцето што остана од вчера :D
И модераториве се пијани така да шибај :D
Super ti odi bez jas di objasnuvam top si :pos::cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom