wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 1.702
- Поени од реакции
- 229
оси се непријатности, ако те боцне оса тогаш значи разочарување, интриги, лаги, ако ги бркате тогаш разделба со некое драго лице, осилно гнездо е загуба а ако убиете оса несреќа.Имаат некое посебно значење оси или пчели на сон? Мислам дека 2 пати сонував сон со оси или пчели...
пчелите имаат друго значење ти секогаш асоцираат на некаква добивка од вложен труд, така ако ги гледаш како работат убави успеси во иднина те чекаат, ако ги ловиш голема добивка, ако ги убиваш тогаш те чека несреќа и сиромаштија, ако те боцне пчела тогаш во иднина би требало да ти се случи нешто многу важно и одлучувачко.
пчели на сон е секогаш убаво бидејќи се трудољубиви инсекти и допринесуваат нешто и секогаш се поврзуваат со некаква добивка, оси не, тие асоцираат на провокации, неудобност и мешање од страна.
епа карта дама срце тоа може да биде некоја девојка во иднина, односно може ќе се зљубиш во некоја женска а тоа што си се исплашил од неа би требало пријатно да бидеш изненаден, чорапи се толкуваат како грижи, а некаде како настинка.Сонував како сум барал нешто низ куќата и кога сум отворил една фиока била полна со чорапи, а најгоре во средина една карта дама во срце. Откога сум ја видел картата многу сум се исплашил.
можеби ти фалат тие лудории или се работи само за едно пријатно сеќавање на минатото.Сонував дека сум во школо, ставив наочари за сонце, имаше снег.
Па сме се бањале со вода, се прскавме во училница.
Еее од кога неам сонувано вакви работи :tv:
инаку...
снег се замрзнати чувства, или ти си спрема некого ладен или некој спрема тебе, ако се бањаш во ладна и бистра вода тоа е здравје и среќа, прскање со вода нема значење.