- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
P.S. Teegli znaminja za Eid al Fitr ili bilo koj verski praznik moj prijatele, ama ne baraj specijalen den za zname na tugja drzava, oti e glupavo, bidejki istata taa drzava nema den na svoeto zname, a ni ovaa tvojava nema den za svoeto zname.
Aа јок. Погрешно се разбираме Албанското знаме се слави на ден тој и тој поради тоа што на тој ден во Круја се десило тоа и тоа и се завеало албанското знаме. Пред 500 години. Зарем не смеам на таа дата да веам нешто мое. На таа дата се отвори и музејот во Чаир. Сеа демек поради музејот и датата, не смеам знаме да си веам? Национално е, албанско. Тоа што некои го сметаат знамето како од друга држава дрн дрн интегритет на држава, нека се симнат сите амерички, бугарски, српски, аргентиски, холандски, француски знамиња, нека се вее само македонско, па тогаш и албанското ќе престане да се вее. Но дотогаш јок. Барем не од мене
Бреј, човек да не може на крај со тебе... рушам, не чинело. Сега почнавме да градиме, пак не чинело. Па кажи што да правам, да рушам или да градам?Рушењето, кршењето ми смета, не славењето на она другото
Немањето реципроцитет.