Соживот со Албанците - коментари на А1

Статус
Затворена за нови мислења.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
kako se lepime vednash na eftinite provokacii na A1.
kako muvi na g.... :kesa:
Сакаше да кажеш... ко муви на слатко нели?

Интересно е како администраторот дозволува такви пораки на сајтот на една ТВ станица.

Незнам што да додадам, толку поѕирна им е намерата за продуцирање контра-рекација, едноставно фуччее...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Ако не ви чини шо живеете овде бе? Вратете се од таму од кај што сте дошле ако воопшто знаете кај е тоа

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
Сакаше да кажеш... ко муви на слатко нели?

Интересно е како администраторот дозволува такви пораки на сајтот на една ТВ станица.

Незнам што да додадам, толку поѕирна им е намерата за продуцирање контра-рекација, едноставно фуччее...
da bea samo porakite.
taa televiziska kukja odamna prestana da izvestuva i informira.
e sega kolku im uspeva lobotomijata,toa individualno. :toe:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Попаметен од тебе сум сигурно.Македонец сум и скокам на теми за Македонија, ми се може:smir: Ако не ти се свиѓа, смени тема и онака не се потребни навреди и празни постови!:helou:

Pa i toj e Albanec i skoka na temi za Albanci. Deal with it!

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Има што од најобична дипломатска работа која се случувала и ќе се случува и во други земји правиш бауч небаре англиската кралица си ја навредил.

Немаш поим која е причината за таква разврска а кривицата однапред ја бараш во македонска страна. Имаш сигурни извори каде е грешката или тоа така паушално си влечеш заклучоци?

Ако Косово може и има сила да земе македонска територија ќе земе па ти до утре да ги убедуваш дека се најфини на свет.

Биди малку реален во попустливоста.

A cija e krivicata? Cij e Predsedatelot? Za koj se pravese festa?

Ајде,конечно дојде време да ги исчистиме балистите од Мајка Македонија:salut::salut::salut::salut::violent1::violent1::violent1::violent1::duel::duel::duel::duel:

Vidi se be vidi se be. Daj procitaj. E kako so prajs ti i tie ke ti praat. Samo fitli da se palelo. Se za inaet. Isto govno sme be. Problemot znaete sto e? Sto vo igri za vlast na kraj stapot go krka narodot (ta Albanec, ta Makedonec, ta Vlav/dodaj po zelba)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
A cija e krivicata? Cij e Predsedatelot? Za koj se pravese festa?
Пошто не знаеш чија е кривицата а и никој не знае освен владата не скокај толку. Може им пропаднал некој бизнис па си враќаат. Косово исто долго време гњавеше за границата па никому ништо.

Ќе има други средби не е страшно :smir:.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Пошто не знаеш чија е кривицата а и никој не знае освен владата не скокај толку. Може им пропаднал некој бизнис па си враќаат. Косово исто долго време гњавеше за границата па никому ништо.

Ќе има други средби не е страшно :smir:.

Abe sto ne e strasno? Sto e strasno za tebe? Im propadnal niv biznis i posle narod saka da se tepa. Toa e strasno.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Dobro tolku li ne gledate deka nekoj svesno saka da ja destabilizira sostojbata vo Makedonija...
A vo toa dobiva sesrdna pomos od A1 i slicni mediumski kuki...
Selekcijata na postovite voopsto ne e slucajana, i neznam so se palite poradi toa sto nekoj vzesteni glavi izrevoltirani od denesnata slucka so Kosovskiot pretsedatel berat zeleni.Osven toa da ne zaboravime deka vo MK ima poveke od 100.000 Kosovci koi ovoj incident LICNO go svakat...

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Pa jas ne znam sto se cudite so A1, tamu osven tenzija nisto ne mozes da vidis, ako plukas, vregas, pcues i sl ke ti objavat komentar posebno ako e anti makedonski. Taa televizija e za vmetnuvanje zeska atmosvera vo drzavata, prvo zapocna so bombasticen naslov deka ima kriza vo vladata, pa sto ako i se raspadne koalicijata, nema da bide ni prva ni posledna, i prodolzi so seenje omraza niz komentarite, i sto na krajot koj go ebe i Velija i site so nego.

М

Мрак

Гостин
Премногу им е дозволено на албанците,премногу се опуштија и сега џабе е што и да направиме.Се намножија,се распркаа низ земјава.Никогаш не се задоволни,и покрај се што им дадовме.Ако не им се доаѓа во Македонија слободно нека се преселат,нас сигурно нема да ни недостасуваат.
Кога веќе се дел од државата-што не е добро,но ајде..барем нека допринест нешто.Коментари како Вашата држава е пропадната..Вие сте вакви-такви..Вашиот претседател не го бива..Вие тонете..не ги признавам.
Значи сакате да бидете дел од државата,но само да си ги добиете и остварите своите интереси,но кога треба нешто друго..само ќе речете едноставно Ваша е државата,Ваши се проблемите..

Дека не се вклопувате во Македонија докажува и следново:
Кога се разговара за проблемот со името пораките од албанците беа:Не е важно името,важно е влез во нато и еу...Нека се промени во Северна Македонија,исто ви е...еее многу убаво,да.Ете што ти прави друг народ во твоја земја.Да имавме малку повеќе албанци во власт,денес ќе се викавме Северна Македонија или нешто слично..

Лично,не можам да разговарам,ниту да гледам албанци.Во Македонија ќе гледам и живеам само со Македонци..не сакам други низ земјата да ми шетаат..

еве ви и поздрав!

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Никогаш нема да има соживот со нив ама никогаш има многу причини да нема соживот.

Напомена: Драга господа Албанци ако не ви се допаѓа во Македонија напуштетеја имате две матични држави бидите сигурнни дека нема да жалиме по вас.

B

Borg_Drone

Гостин
Јас сега ќе ви кажам една работа кај мене што му се случи на еден комшија.Типот порано на времето држеше продавница на бул.Партизански Одреди, поточно жена му го држеше, а он возеше камион можеби не беа најбогати на светот, али вадеа колку за да не тропаат од врата на врата.Е сега што се случи со човекот, се отвори Тинекс спроти неговата продавница, продавницата почна да пропаѓа пополека, пополека, толку пропаднаа што беше принуден да го продаде и својот камион.Го продаде својот камион, ама и тој потег не му успеа и дојдоа на питачки стап, 2 години тотална беда, сиромаштија.Кога комшијата почна да тропа на врата кај неговите роднини за помош (по потекло МАКЕДОНЦИ), тие се правеа наудрени, од едно уво им влегуваше, а од друго им излегуваше.А комшијава додека работеше колонијалот се запозна со едни Албанци кои седеа под кирија во Лептокарија.И едно студено декемвриско утро, некој затропа на вратата кај комшијата.Комшијата очекуваше дека ќе затропа негов роднина, но за чудо затропа пријателите негови, Албанци.Албанците со себе носеа, 2 вреќи брашно, цигари, храна и.т.н. а тоа го носеа за нивните пријатели Македонци.Кога отворија сопствен колонијал Албанците на Бит Пазар, жената на комшијата прва ја вработија, а таму работеше и за време на кризата.И се сеќавам ми кажуваа дека кога била кризата дошол некој Албанец од страна и им рекол:"Што бара оваа каурка, тука да работи".Типов што им е пријател на Македонциве не рекол ни А ни Б, туку го извадил својот магнум 357 и му го вперил на својот сограѓанин Албанец, а ја бранел неговата пријателка Македонка.Му рекол само "ај бркај работа".

Значи не судете по некои форумски ликови за тоа какви се Албанците и што се Албанците, јас се согласувам со вас дека повеќето не ни мислат арно, тоа го гледаме, ама не ги ставајте сите Албанци во еден ист кош.На форумиве се знае повеќето што членуваат какви луѓе се, тоа се луѓе кои се полни со комплекси, и дошле тука да ги лечат тие комплекси.Секоја чест на исклучоците.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Кој ти ја кажуваше оваа приказна и зашто му поверува?

Најбољи е делот кај шо едниов поставил прашање, а овој Мангнум му извадил! Бре, бре, ...

B

Borg_Drone

Гостин
Кој ти ја кажуваше оваа приказна и зашто му поверува?
Ти ако мислиш дека ова е лага во ред, немам намера да те убедувам.Јас си го кажав своето мислење, јас реков и ќе кажам, повеќето Албанци не ни мислат добро, но не ги ставајте во ист кош сите Албанци, зошто сите Албанци не се такви.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Ти ако мислиш дека ова е лага во ред, немам намера да те убедувам.Јас си го кажав своето мислење, јас реков и ќе кажам, повеќето Албанци не ни мислат добро, но не ги ставајте во ист кош сите Албанци, зошто сите Албанци не се такви.
ова ОК

ама не преку измислици

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom