Соживот со Албанците - коментари на А1

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
:uvo::uvo::uvo:

ne bi mi precel golema makedonija ako ti i tie kako tebe mislat kako yin-yang...

ama dodeka ti mislis seuste vaka togas MI PRECI:helou:
Немора на секоја тема кај што се спомнува албанец да скокаш ко петле некое! Ти пречи тебе голема македонија и то како,независно кој какво мислење има, како што мене ми пречи и голема албанија.Реалноста е таа.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.272
пуу пичку матер што да кажам не знам.
ги читам вака ми се сере ми шкрипе вилица, а баш денес како ми се најдоа и oд шо лајна ме извадија едни дечки Албанци тоа чудо едно. :\
уфф државава не е за секој...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Немора на секоја тема кај што се спомнува албанец да скокаш ко петле некое! Ти пречи тебе голема македонија и то како,независно кој какво мислење има, како што мене ми пречи и голема албанија.Реалноста е таа.
a ti da ne skokas sekade kade jas skokam OK:tapp:

I od kade znaes ti sto mi preci mene!!

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
a ti da ne skokas sekade kade jas skokam OK:tapp:

I od kade znaes ti sto mi preci mene!!

Море ќе скокам и на глава ќе ти се качам се дури си против оваа држава и народ.Лечи си комплекси на друго место, не овде.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32

Ami kaj da skoka? Na tema za Pakistanci? :pos2:

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Na nikoj ne mu odgovara 'Golema Makedonija', nitu 'Golema Albanija' vo onoj kontekst vo koj se razgovara kaj nas. Ako nekoj saka nekakvo 'obedinuvanje' toa se pravi preku vlez vo EU i 'brisenje na granicite' i ekonomska sorabotka na regionite. Ama na nikoj ne mu teknalo toa izgleda. Vo 21 vek zboruvame za prekrojuvanje granici. Ko da sme vo Sreden vek.

Aloooo.. Diplomatija!!!! Diplomatija!!! Politika!! Igri se toa koi se vodat so mnogu pamet i stratesko razmisluvanje. Se sednuva i se misli koj ni e nas k8r faktor vo zivotot? Kosovo zaradi izvozot? Da. Albancite vo Makedonija zaradi toa sto od niv zavisi ekonomijata i stabilnosta vo drzavata? Da. I od tamu se pocnuva. A ne ova, ti mi rece, e sega jas ke ti recam, e mene mi e pogolem. Detska radost. Politicari imame ko deca od gradinka.
Добро Јин Јанг само кажи ми од кое место потекнуваш.

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Ami kaj da skoka? Na tema za Pakistanci? :pos2:

Moже да скока на некоја тема за геј популацијата, ама овде не.Скокајте заедно,барем ќе ве нема некое време интересно ке ви е:helou:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Moже да скока на некоја тема за геј популацијата, ама овде не.Скокајте заедно,барем ќе ве нема некое време интересно ке ви е:helou:

Mnogu si pameten, nema sto. Ti oti skokas na temi za Makedonija?

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Mnogu si pameten, nema sto. Ti oti skokas na temi za Makedonija?

Попаметен од тебе сум сигурно.Македонец сум и скокам на теми за Македонија, ми се може:smir: Ако не ти се свиѓа, смени тема и онака не се потребни навреди и празни постови!:helou:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Kakva vrska ima toa so Inaguracijata na Predsedatelot?
Има што од најобична дипломатска работа која се случувала и ќе се случува и во други земји правиш бауч небаре англиската кралица си ја навредил.

Немаш поим која е причината за таква разврска а кривицата однапред ја бараш во македонска страна. Имаш сигурни извори каде е грешката или тоа така паушално си влечеш заклучоци?

Ако Косово може и има сила да земе македонска територија ќе земе па ти до утре да ги убедуваш дека се најфини на свет.

Биди малку реален во попустливоста.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ednas imam napisano i pak ke naglasam:na A1 mnogu pati ostavav komentari,koi bea vo prilog na Makedonija i makedonskata kauza i nitu eden od niv ne bese objaven(a sekako imam ostaveno nad 50 komentari).

Koga ednas napisav komentar protiv Makedonija(normalno ja atestirav glupavata redakcija na A1) koga gledam komentarot op objaven.

Ne znam koja mu e celta na toj ciganot Ramkovski ama so negovi kamenja po negova glava,od glava ke mu se mavnat site vakvi zbrki sto gi pravi na steta na Makedonija.

A,za Xhiptarland se znae deka pogolemiot del od niv ne ne mirisaat voopsto.I posle se cudat zosto sme gi smetale za gragani od vtor red.:toe:
Па се дур ме сметаш како таков, нема воопшто ни да имам потреба да те мирисам :) А тоа дека луѓето се револтирани, ги разбирам.

Не го повикавме на инаугурација. Оукеј..
Сега го викаме, као демек еве да не се љутиш, дојди, ама само бонбона ќе ти дадеме, нема официјална посета да биде.

Тоа што Сејдиу има став, не мора да значи дека он е крив, сепаратиста, ваков или онаков. Камо среќа Иванов да изгради таков став.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom