- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.620
- Поени од реакции
- 5.259
Вашите политичари крадеа и крадат милијарди а вие тука цитрони ми ги правите затоа што некој во некое село завеал само едно знаме.Колку за цигари и баклава земаат вашите. Како си ги редиш работите како ти одговараат како прав шиптaр. Оваа не се рачуна за наша фирма, јас не знам шипаци да работат на црно тоа само вие каурите шпекулирате у подрум живеам, амети живее од пратеничка плата ќе знаевме нешто до сега. Што е следно: ти лично не си видел како на некој му го сечат курето значи сунет не постои, во весник пишува дека во Чаир не се почитувале ковид мерки ама не пишува дали тоа биле орки или каури па не можеме да знаеме со сигурност, Џ.Ш. извршил убиство во Желино, може е Џован Шиширковски, наслини протести имало со орли и арапски букви ама не знаеме дали се руски или српски служби инфилтрирани да ги оцрнат мирните албанци. Абе шиптaр беше, шиптaр си остана, не туку ми се прави атеист, а многу веројатно не си, соживотар, прогресивен, сунетиран кур се тресе. Па уште кога ќе ми текне Ботко те бранеше едно време, сме ти се нафрлале, како ти било на тебе што ти ја знам. Едноставно си шиптaр, исто како твоите орки ментално заостанати во 6 век прифати си го тоа и живеј со тоа.
Море тие што цртаа по пештери пред 15к години се по цивилизирани од вас.
Ако мислеш дека ми е гајле за ад хоминем нападите многу грешиш, кур ме боли што мислење имаш ти за мене, куцај таму колку сакаш, изгледа имаш потреба за тапкање по рамо од твоите соплеменици, билдај си самодоверба.
Автоматски споено мислење:
Заборави жолта куќа...органи, манастири, земјиште, тендери...ју нејм ит