Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.528
- Поени од реакции
- 4.358
А од кај е кокаинот пуно?И со тони кокаин да дилаш пак нема да се профитира повеќе од македонец на државна цицка.
.
А од кај е кокаинот пуно?И со тони кокаин да дилаш пак нема да се профитира повеќе од македонец на државна цицка.
.
Колумбија.А од кај е кокаинот пуно?
Во колумбија е произведен. Од кај т.е. од кого е изворната точка на овие простори? Како било кое значително количество кока или други наркотични субстанци се наоѓаат на овие просоти?Колумбија.
Не драпај пиштоли, колку што правите од дилање на брашно, шверц на органи, цигари и оружје, не прави ни гугл со продавање на магла.Се менуваат времињата, сега идоли ни се македонските доктори, политичари или со било каков пост македонец. И со тони кокаин да дилаш пак нема да се профитира повеќе од македонец на државна цицка.
Така да дај нешто вакво ама со македонци, бизнис ќе праиме жив ти све.
Пиши ми број по пп па ќе се договориме за интервју и ќе ти објаснам детално.Или од кого да бидам поспечифичен
Автоматски споено мислење:
Во колумбија е произведен. Од кај т.е. од кого е изворната точка на овие простори? Како било кое значително количество кока или други наркотични субстанци се наоѓаат на овие просоти?
Т.е. кој му го дал на македонецот д а го дила?
Нареди ми топ десет најбогати луѓе во државава да видиме колку се албанци.Не драпај пиштоли, колку што правите од дилање на брашно, шверц на органи, цигари и оружје, не прави ни гугл со продавање на магла.
Ти нема што интервју да даваш, Ако фрлиш општ поглед кон излезот на сарај или кон косово, гарант ќе видиш барем 1-2 шверцери на кока, или членови на картел доминантво во бизнисот на кока, во рок од околу 5 минути. Да речеме во ...30-40 приватни коли. Другите или ќе бидат шверцери на храна, бело робје, оружје, марихуана, метафемфатематин или хероин. И што не друго. Или барем поврзани со перење пари, урбана мафија или терористички организации. И сето тоа од 30-40тина коли.Пиши ми број по пп па ќе се договориме за интервју и ќе ти објаснам детално.
Али Ахмети, Артан Груби, Бујар Османи, Хамим Даути, Мендух Тачи, Талат џафери, Зијадин Села. Би го броел и Амди Бајрам аре се предозирал на амди бајрам кола и го фатило срце.Нареди ми топ десет најбогати луѓе во државава да видиме колку се албанци.
Како може да ве има во официјална статистика, кога сите бизниси ви се: кеш-стока-кеш.Пиши ми број по пп па ќе се договориме за интервју и ќе ти објаснам детално.
Нареди ми топ десет најбогати луѓе во државава да видиме колку се албанци.
Македонски политичар хахахаха. Мијалков, Камчев барем лежеа колку-толку, Грујо мораше да бега во гепеци, добро не беа гепеци ама така е зборот, мораше да се крие како зајак. Аљо нит лежи, нит бега, нит гепеци, никој ништо не му може. Од страна вака гледано кој е во подобра позиција?Се менуваат времињата, сега идоли ни се македонските доктори, политичари или со било каков пост македонец. И со тони кокаин да дилаш пак нема да се профитира повеќе од македонец на државна цицка.
Покрај овие од линков, идоли да ви бидат македонски политичари? Ме разочара.Се менуваат времињата, сега идоли ни се македонските доктори, политичари или со било каков пост македонец. И со тони кокаин да дилаш пак нема да се профитира повеќе од македонец на државна цицка.
Нептун, Даути, овој што умре заменик градоначалник на Скопје од Гемак, пола алкохол во државава преку него проаѓа, Ренова, ондак газдата на хотел Радика и Американ колеџ кој вложи 400 милиони долари во Косово. И ова се само тие што се на бело (хехе на бело). Тие што се кеш-роба-кеш што вика Лестер, што не знаат фактура или фискална како изгледа кој знае колку се. Кило "брашно" е 100 000 евра, направи математика.Како може да ве има во официјална статистика, кога сите бизниси ви се: кеш-стока-кеш.
За да ве има во статистика, тој кеш треба да поминува преку банките
Инаку ете го „Екологот“ ви е во топ 3, пари направени од чесна работа со чистење на гомна
Еколог е странска фирма, не се брои тука.Како може да ве има во официјална статистика, кога сите бизниси ви се: кеш-стока-кеш.
За да ве има во статистика, тој кеш треба да поминува преку банките
Инаку ете го „Екологот“ ви е во топ 3, пари направени од чесна работа со чистење на гомна
Нептун или Гемак не се во топ 10 ниту некогаш биле. Ама можеби со кеш они работат, кажете вие.Нептун, Даути, овој што умре заменик градоначалник на Скопје од Гемак, пола алкохол во државава преку него проаѓа, Ренова, ондак газдата на хотел Радика и Американ колеџ кој вложи 400 милиони долари во Косово. И ова се само тие што се на бело (хехе на бело). Тие што се кеш-роба-кеш што вика Лестер, што не знаат фактура или фискална како изгледа кој знае колку се. Кило "брашно" е 100 000 евра, направи математика.
Колку толку...Македонски политичар хахахаха. Мијалков, Камчев барем лежеа колку-толку, Грујо мораше да бега во гепеци, добро не беа гепеци ама така е зборот, мораше да се крие како зајак. Аљо нит лежи, нит бега, нит гепеци, никој ништо не му може. Од страна вака гледано кој е во подобра позиција?
Не крадел ништо. Остај ги каурите, они само нешто се против Албанците...Што крадел Ахмети, од толку крадење ќе дознаевме досега нешто, некоја фирма негова, некое земјиште.
Колку за цигари и баклава земаат вашите. Како си ги редиш работите како ти одговараат како прав шиптaр. Оваа не се рачуна за наша фирма, јас не знам шипаци да работат на црно тоа само вие каурите шпекулирате у подрум живеам, амети живее од пратеничка плата ќе знаевме нешто до сега. Што е следно: ти лично не си видел како на некој му го сечат курето значи сунет не постои, во весник пишува дека во Чаир не се почитувале ковид мерки ама не пишува дали тоа биле орки или каури па не можеме да знаеме со сигурност, Џ.Ш. извршил убиство во Желино, може е Џован Шиширковски, наслини протести имало со орли и арапски букви ама не знаеме дали се руски или српски служби инфилтрирани да ги оцрнат мирните албанци. Абе шиптaр беше, шиптaр си остана, не туку ми се прави атеист, а многу веројатно не си, соживотар, прогресивен, сунетиран кур се тресе. Па уште кога ќе ми текне Ботко те бранеше едно време, сме ти се нафрлале, како ти било на тебе што ти ја знам. Едноставно си шиптaр, исто како твоите орки ментално заостанати во 6 век прифати си го тоа и живеј со тоа.Еколог е странска фирма, не се брои тука.
Е сега колку има кеш и кој повеќе тоа само македонец знае, Шерлок може гомна да јаде.
Нептун или Гемак не се во топ 10 ниту некогаш биле. Ама можеби со кеш они работат, кажете вие.
Колку толку...
И јас милијарди да крадев колку толку би сакал да лежам.
Што крадел Ахмети, од толку крадење ќе дознаевме досега нешто, некоја фирма негова, некое земјиште.
Како што знаеме дека тие топ десет најбогати македонци сите до еден се збогатија крадејќи од државата.
органи, манастири, земјиште, тендери...ју нејм итто крадел Ахмети, од толку крадење ќе дознаевме досега нешто, некоја фирма негова, некое земјиште.
Nemoj vakvi teski bolni prasanja...А од кај е кокаинот пуно?