Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Исто така Бујар не ја учеше ќерка му да се ебе со каури продавачи на тезга у Ѓорче,ама ќерка и на Маја комшикава имала дечко Албанче,многу фино дете од Нерези,татко му најголемата тезга у Ѓорче на пазар ја држел
Не е таа виновна, туку аљабаците што ќе се нафатат да ја земат откако ќе и ги удри клоците шипото.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.352
Исто така Бујар не ја учеше ќерка му да се ебе со каури продавачи на тезга у Ѓорче,ама ќерка и на Маја комшикава имала дечко Албанче,многу фино дете од Нерези,татко му најголемата тезга у Ѓорче на пазар ја држел
Нема да и е тоа последен зет на Маја од тоа пазарче, ама тоа со тек на време ќе се покаже :icon_lol: :icon_lol:

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Муабетите ме потсеќаат на една случка од пред 4-5 години кога ми објаснуваа едни познанички како другарка им дека оди со фин албанец добив осудувачки погледи и зборови за мојата реакција што само реков неколку фрази што не беа во духот на ено опшесфо. Неколку ситно месеци потоа откако оваа го шкртнала од бакет лист албанскиот кур и решила да прекине и да ужива во животот на слободна и независна 25+ годишна девојка ја носеа од една тогаш кафана каде клиентелата беше слична на денешна кафана Дебар Маало(дали беше Тарапана или Виолина не ми текнува или некоја слична на нив) у болница на шиење. Чифчанона освен минималниот ќутек ја нокаутирал со флаша од глава. Мислејќи дека ова и е Трајче и откако ќе му раскине ќе го игнорира ако се погодат на исто место и ќе тера кафана шема и привилиџ. Грешка во чекори. Инаку пак јас бев тој осудуваниот од моите познанички затоа што после тоа реков некој фрази каде ова беше едно од очекуваните сценарија и дека девојчето требало на време да мисли.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Муабетите ме потсеќаат на една случка од пред 4-5 години кога ми објаснуваа едни познанички како другарка им дека оди со фин албанец добив осудувачки погледи и зборови за мојата реакција што само реков неколку фрази што не беа во духот на ено опшесфо. Неколку ситно месеци потоа откако оваа го шкртнала од бакет лист албанскиот кур и решила да прекине и да ужива во животот на слободна и независна 25+ годишна девојка ја носеа од една тогаш кафана каде клиентелата беше слична на денешна кафана Дебар Маало(дали беше Тарапана или Виолина не ми текнува или некоја слична на нив) у болница на шиење. Чифчанона освен минималниот ќутек ја нокаутирал со флаша од глава. Мислејќи дека ова и е Трајче и откако ќе му раскине ќе го игнорира ако се погодат на исто место и ќе тера кафана шема и привилиџ. Грешка во чекори. Инаку пак јас бев тој осудуваниот од моите познанички затоа што после тоа реков некој фрази каде ова беше едно од очекуваните сценарија и дека девојчето требало на време да мисли.
Ако ни ги прочитаат постовиве феминистките на форумов сме наебале,одма ке ни реплицираат дека сме душички што страдаат од неебитис.Ич не милуваат каурките од форумов жедни за љубов без граници да читаат за последиците од ебење со припадници на Ал Каеда

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
А обратни случки постоеле? Македонец со Албанка.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.875
Поени од реакции
7.141
Каурки, на Каурите мали им се па поради тоа одите со Албанци?
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20221029-220754_Chrome.jpg

Глеј бе и Кајгана не ти дава Ш*птари да пишеш, а за Каури дава...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.352
А обратни случки постоеле? Македонец со Албанка.
Постоеле и постојат се почесто откако делумно ги пуштија од кафезите.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.590
Поени од реакции
5.188

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.352

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.969
Е сега дали е навреда или не е навреда албанец да се вика шиптарр?
Навреда е ствар на перцепција. На пример на човек од 150 кила можеш да му кажеш дека е дебел и тоа да го сфати како навреда. Ама тоа не значи дека не е дебел. Има Албанци шиптaри ама има и Македонци шиптaри.

Kajgana Shop

На врв Bottom