Да ти кажам,сигурно зимам до септември,да ми легне некој денар.Иначе,пасатите се громче,гледав на наши таблици од тука увезени се на се за 4000 ки убав пасат до 99 година,2000 година може да се нешто 4300-4400 евра.Со сите салтанати,клими,електрики, и сл.Не планирам да идам до Бугарија сеа за сеа,шознам не сум влезен во таа шема,и мислам дека за една кола не се исплати.Сакам од тука да зеам на цол табли,све платено до регистрација,или па регистрирано да не му се замарам,зашто дур да се мафтам со документи,па царини,па бараат сервиси па се пак исти гавол ќе ме фати.Додека јас зеам септември,ќе падне уште некое евро.Ова ти кажувам цениве се колку што ги пишуваат на пазар 3 и реклама 5,а друго е коа ќе ја видиш на лице место колата и пазарење.Ако те бива да наоѓаш мани и сл.(јас затоа си имам човек),ќе му спуштиш цена,ако нејќе па на крај краева врие од пасати кај нас.Исто важи и за А4 докај 4000 евра ќе најдеш коска,со тоа што А4 дури е и поефтин од пасатот,а А3 од Голф 4,незнам зошто,али поефтини се.Јас сум највеќе за А6 ка 1.9 тди 110 кс.Ако гледаш коли,гледај во Паланка,натаму,ем поефтини ем некако повеќе око ми фаќаат.