Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.432
Поени од реакции
1.296
Да да , Safe City новотарија , ако те сликнат негде у прекршок , честитката да ти ја пратат на мејл , а на телефон ќе ти пратат смс известување да си го провериш мејлот ... :D
А што ако пишеш погрешен или туѓ мејл?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.067
Поени од реакции
15.038

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
747
Поени од реакции
688
Зедов Рено клип 1.2 бензин плин,е сега дал згрешив или не ке видиме.
Со среќа да го возиш!
Ме интересира ново или на старо и колку троши низ град?

Член од
14 март 2019
Мислења
16
Поени од реакции
8
Со среќа да го возиш!
Ме интересира ново или на старо и колку троши низ град?
Од старо 2001 година за потрошна ке видиме ми рече дека од 7 плин не трошело повејке градска .

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.619
Поени од реакции
2.270
Од старо 2001 година за потрошна ке видиме ми рече дека од 7 плин не трошело повејке градска .
То е тој моабет. И јас кога го купував Пунтото му трошело 7л плин градска.

7л плин троши ако го возам на рамно со 80. Градска под 10 не е.

Sent from my A001LG using Tapatalk

Член од
24 март 2010
Мислења
15.419
Поени од реакции
26.599
А што ако пишеш погрешен или туѓ мејл?
Ќе ти ја сметаат казната за доставена, зошто ти ја пратиле на мејлот на кој си го оставил. И ако не ја платиш, ќе си награбиш извршител на глава.

Член од
28 ноември 2022
Мислења
558
Поени од реакции
1.050
Mozebi prasanjeto ,,ne mi e na soodvetno mesto,, no me interesiraat ,,kasko opciite za osiguruvanje,,.
Postoi li nekoj ,,grub kalkulator,, za presmetka //barav po sajtovite ,,na kompaniite,,// ili ,,da zvonam,, od kompanija do kompanija za ponuda.
Dokolku nekoj ,,ima kasko osiguruvanje,, bi bilo polezno da spodeli informacii.
Blagodaram

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.797
Поени од реакции
43.783
Mozebi prasanjeto ,,ne mi e na soodvetno mesto,, no me interesiraat ,,kasko opciite za osiguruvanje,,.
Postoi li nekoj ,,grub kalkulator,, za presmetka //barav po sajtovite ,,na kompaniite,,// ili ,,da zvonam,, od kompanija do kompanija za ponuda.
Dokolku nekoj ,,ima kasko osiguruvanje,, bi bilo polezno da spodeli informacii.
Blagodaram
свеедно ти е, даваат и попусти моментално 1000 денари. Јас денес ја регистрирав у Цертус, 3000 и нешто денари платив за осигурување. Околу 8000 денари вкупно за регистрација.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.432
Поени од реакции
1.296
Ќе ти ја сметаат казната за доставена, зошто ти ја пратиле на мејлот на кој си го оставил. И ако не ја платиш, ќе си награбиш извршител на глава.
А ако ја продадеш колата, дали после треба новиот газда да оди во МВР и да го смени емаилот, бидејќи ако не го смени казните пак може да стасуваат на негова адреса, може да го докаже тоа на суд со купопродажниот договор или како.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.419
Поени од реакции
26.599
А ако ја продадеш колата, дали после треба новиот газда да оди во МВР и да го смени емаилот, бидејќи ако не го смени казните пак може да стасуваат на негова адреса, може да го докаже тоа на суд со купопродажниот договор или како.
Кога ја продаваш колата одјавуваш сообраќајна или менуваш име на носител. Веројатно во тој момент ќе побараат податоци на новиот сопственик.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
939
Поени од реакции
3.100
свеедно ти е, даваат и попусти моментално 1000 денари. Јас денес ја регистрирав у Цертус, 3000 и нешто денари платив за осигурување. Околу 8000 денари вкупно за регистрација.
Какво е тоа Каско од 3000 денари. Човекот праша Каско ти му одговараш за обичното задолжително осигуравање при регистрација.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.797
Поени од реакции
43.783
Какво е тоа Каско од 3000 денари. Човекот праша Каско ти му одговараш за обичното задолжително осигуравање при регистрација.
не сум видел, мислев за обично прашува.

Член од
22 септември 2017
Мислења
30
Поени од реакции
12
Здраво друштво, во потрага сум по автомобил и љубител на BMW, случајно на фб најдов 316d 2010 година. Е сега јас сум скептичен околу hp бидејќи е 2.0 116 и мислам дека е слаб мотор за таа кола.
Некој доколку возел да сподели искуство?

Kajgana Shop

На врв Bottom