Да да , Safe City новотарија , ако те сликнат негде у прекршок , честитката да ти ја пратат на мејл , а на телефон ќе ти пратат смс известување да си го провериш мејлот ...![]()
А што ако пишеш погрешен или туѓ мејл?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да , Safe City новотарија , ако те сликнат негде у прекршок , честитката да ти ја пратат на мејл , а на телефон ќе ти пратат смс известување да си го провериш мејлот ...![]()
Хехехе ... после регистрација на возилото ти праќаат мејл за верификација на истиот... па ти пиши чиј сакашА што ако пишеш погрешен или туѓ мејл?
Со среќа да го возиш!Зедов Рено клип 1.2 бензин плин,е сега дал згрешив или не ке видиме.
Ubaj motori imaat reno.Зедов Рено клип 1.2 бензин плин,е сега дал згрешив или не ке видиме.
Од старо 2001 година за потрошна ке видиме ми рече дека од 7 плин не трошело повејке градска .Со среќа да го возиш!
Ме интересира ново или на старо и колку троши низ град?
То е тој моабет. И јас кога го купував Пунтото му трошело 7л плин градска.Од старо 2001 година за потрошна ке видиме ми рече дека од 7 плин не трошело повејке градска .
Ќе ти ја сметаат казната за доставена, зошто ти ја пратиле на мејлот на кој си го оставил. И ако не ја платиш, ќе си награбиш извршител на глава.А што ако пишеш погрешен или туѓ мејл?
Mozebi prasanjeto ,,ne mi e na soodvetno mesto,, no me interesiraat ,,kasko opciite za osiguruvanje,,.
Postoi li nekoj ,,grub kalkulator,, za presmetka //barav po sajtovite ,,na kompaniite,,// ili ,,da zvonam,, od kompanija do kompanija za ponuda.
Dokolku nekoj ,,ima kasko osiguruvanje,, bi bilo polezno da spodeli informacii.
Blagodaram
Ќе ти ја сметаат казната за доставена, зошто ти ја пратиле на мејлот на кој си го оставил. И ако не ја платиш, ќе си награбиш извршител на глава.
Кога ја продаваш колата одјавуваш сообраќајна или менуваш име на носител. Веројатно во тој момент ќе побараат податоци на новиот сопственик.А ако ја продадеш колата, дали после треба новиот газда да оди во МВР и да го смени емаилот, бидејќи ако не го смени казните пак може да стасуваат на негова адреса, може да го докаже тоа на суд со купопродажниот договор или како.
Какво е тоа Каско од 3000 денари. Човекот праша Каско ти му одговараш за обичното задолжително осигуравање при регистрација.свеедно ти е, даваат и попусти моментално 1000 денари. Јас денес ја регистрирав у Цертус, 3000 и нешто денари платив за осигурување. Околу 8000 денари вкупно за регистрација.
Какво е тоа Каско од 3000 денари. Човекот праша Каско ти му одговараш за обичното задолжително осигуравање при регистрација.