- Член од
- 1 декември 2019
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Da prasam kade moze da se najde ovaa plastika bidejki e skrsena
Attachments
-
537,7 KB Прегледи: 17
Претпоставувам Корса Б. Таа троши од 4.7 (отворено) до 7.5 (градска).Која би била од прилика потрошената на Корса 1.0 мотор постар модел под 2000г бензинец.
Се мислам поради тоа што некој велат дека трошат иако се 1.0 мотор а мене мн ми е битна потрошената.
да, сега бараат и мајл и телефонДечки, денес при регистрација пополнував изјава кај полицискиот службеник на која што ги имаше моето име, регистарски таблички, телефон и мејл.
Знае некој што новотарија е тоа?
Претпоставувам Корса Б. Таа троши од 4.7 (отворено) до 7.5 (градска).
Јас имам Корса Ц 1.7 дти и ми троши 4.6-4.7 комбинирано, а претежно ја возам низ од село до град.
8L vo grad 9 na otvoreno. Totalno promarsen motor se tie 1.0i kaj corsa B i corsa C.Која би била од прилика потрошената на Корса 1.0 мотор постар модел под 2000г бензинец.
Се мислам поради тоа што некој велат дека трошат иако се 1.0 мотор а мене мн ми е битна потрошената.
1.7 DI Isuzu motor ako najde ima raat da vidi.8L vo grad 9 na otvoreno. Totalno promarsen motor se tie 1.0i kaj corsa B i corsa C.
Ako planiras da zemas zemi poarno 1.4i 90ks ili dizel ako najdes 1.5dti.
Tie dizeli smrt nemat. Nitu elektronika ni nisto,nema so da se rasipi ali se postar model i skoro i da gi nema. Edino ako ne mu se brza da si dodaj uste nekoj dinar da si zemi astra G ili corsa c.1.7 DI Isuzu motor ako najde ima raat da vidi.
1.2 мислам дека е подобра опција. Слично трошат, али има повише снага тој мотор.Која би била од прилика потрошената на Корса 1.0 мотор постар модел под 2000г бензинец.
Бегај од мотор со 3 клипаКоја би била од прилика потрошената на Корса 1.0 мотор постар модел под 2000г бензинец.
Кај мене на корса ц 1.7 дти се сјеба то електрониката на бош пумпата. Џаол и пол ме фати.Tie dizeli smrt nemat. Nitu elektronika ni nisto,nema so da se rasipi ali se postar model i skoro i da gi nema. Edino ako ne mu se brza da si dodaj uste nekoj dinar da si zemi astra G ili corsa c.
Да да , Safe City новотарија , ако те сликнат негде у прекршок , честитката да ти ја пратат на мејл , а на телефон ќе ти пратат смс известување да си го провериш мејлот ...Дечки, денес при регистрација пополнував изјава кај полицискиот службеник на која што ги имаше моето име, регистарски таблички, телефон и мејл.
Знае некој што новотарија е тоа?
Претпоставувам Корса Б. Таа троши од 4.7 (отворено) до 7.5 (градска).
Јас имам Корса Ц 1.7 дти и ми троши 4.6-4.7 комбинирано, а претежно ја возам низ од село до град.
33-ка или 39-ка, Југословенски модел, 4Т влече без гајле (на рамно)оти бе????
![]()