Конкретно се работи за кола увезена од Холандија, е сега според тоа не би требало да е составена во Србија.Пунтото тие ОК избор али гледај да не има проблеми со ланецот на моторот...не треба да тропа или чука. Ланецот не е вечен и се менува и тој, Ако го скине ланецот, моторот може комотно во контењер да го фрлиш,,,зошто поевтино тие друг половен да ставиш отколу твојот да го правиш.
Исто распрашај се добро каде е составена колата зошто имаше некој составувани во Србија, во од Застава фабриката. Ако е од таму бегај подалеку. Барај некое составено во Италија, па макар било и со друг мотор.
Ако е од Холандија добро отвори ги очите за корозија.Конкретно се работи за кола увезена од Холандија, е сега според тоа не би требало да е составена во Србија.
Може малку повеќе инфо околу тоа?Ако е од Холандија добро отвори ги очите за корозија.
Најпросто кажано ако e купена од област која е блиску до море, ради влагата има големи шанси да се појави корозија.Може малку повеќе инфо околу тоа?
imam za davanje vectra c 1.9cdti 160ks face lift 2006 ako si za. Tip top sredena.Здраво друштво. Барам да земам автомобил до 4500€. Гледав фиат пунто ево 2012 година, 1.3 мултиџет мотор 84 кс. Некој да сподели искуство ?
Ти одговорија.Може малку повеќе инфо околу тоа?
Секаде се чека ако порачуваш посебно нешто различно од тоа што има на лагер или што порачува дилерот као понуда … И тоа секаде е од прилика толку времеГледам дека веќе зема кола, со здравје да си ја возиш.
Али кога сме кај нови Тојоти и јас се распрашував, 9 месеци до година се чека. Чисто информативно![]()
Змеј … Нерасиплива кола друже , иде како невреме , не знам дали има покомфорен хечбек од неа , после толку години уште изгледа модерно … Но од друга страна лапка малку повише гориво у град , спортска е и тврда така да знае да треска по калдрми … Иии одржавањетоооо , точно дека не се расипува лесно , ама има потрошен материјал што мора некад да се смени и тие делови се доста скапи , а може и да ги нема … На пример промена на сет кумплунг ме фати накај 900 евра … Зглобови и полуосовина се убив од барање 3 месеци овде кај нас и во Грција , Србија и Бугарија и нигде не најдов , па на крајот од Германија порачував … Собира 6 литри уље , па ако ставаш поквалитетно уље и тука ти иде поскапо … Све у свему - изглед , карактеристики , квалитет , издржливост се е на високо ниво и еден голем плус , додека достапност и цена на заменски делови е минус …. Али јас сепак у секој момент пак повише би ја одбрал неа пред било кој Гољф или Астра …Друштво пак јас. Некој да сподели искуство со Honda Civic 2.2 ictdi 140 hp 2008/2009 ?
Совет: зимски гуми Hankook rs3 или Goodyear ultragrip 9