Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
е тоа неможам да ти го кажам дека со сигурност ама доколку се стандард лонците и не дишат не би требало да брчи.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
dada abe rabotata e mislev nekoj da ne ima vekje nesto provereno zatoa sto nekoj od standardnite gi braat od tenok lim i bez volna vnatre i zatoa takov zvuk vadat toa mi bese muabetot da ne reze lonecot

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ееееее тука ти нема помош тоа ти е како киндер јајце незнаеш што има внатре :pos2:

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Да препорачате некој сервис за затемнување стакла освен новус??

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
dali znaes deka nieden servis ne zatemnuva so atestirana folija?
ne se sproveduvaat sea mnogu zakoni no kako ke ideme nakaj evropa bla bla ke se sproveduva i ke moras da gi vadis racunaj na toa

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Планирам да ги затемнам само задните и задната шофершајбна, како што можеш да си го порачаш и фабричко. Така да неможат они да знаат дали сум го купил со такви стакла или одпосле сум ставал фолии. А надвор од државава не прават проблеми за затемнвуање на стаклата од B столбот па наназад. Не ми е важно да се атестирани, само ќе се јавам да прашам цена и со која марка на фолии ги вршат затемнувањата. Од досега прочитаново Lumar се најдобри. Прашав освен новус оти во новус бараат 150 евра за сите стакла а 120 за задните и задната шоферашјбна што е премногу. Во најдобриот сервис во белград за затемнвуање на сите стакла со лумар бараат 70 евра во новус 150 :D

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Новус од секогаш бил скап и монополски настроен ... види прашај во аутоленд сега е во рамстор доле дали праат затемнување

boban100

brm - brm
Член од
27 октомври 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Каде да најдам во Скопје R955 12V 16W W16W Stop (High Level Brake Light)? Прашав по сите продавници за авто делови кај рампа, од таму ме упатија во Електроелемент, па од таму по сите официјални увозници на автомобили а таму ме чекаше цена од замислете 35 долари за една сијалица. :tapp:

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Каде да најдам во Скопје R955 12V 16W W16W Stop (High Level Brake Light)? Прашав по сите продавници за авто делови кај рампа, од таму ме упатија во Електроелемент, па од таму по сите официјални увозници на автомобили а таму ме чекаше цена од замислете 35 долари за една сијалица. :tapp:
за што ти треба оваа сијалица?

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Не знам некоја друга по соодветна тема кај да прашам така да тука ќе прашам, дали некој има информации за агенции или луѓе што прават тури со комбе или слично до Софија на ден?

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Не знам некоја друга по соодветна тема кај да прашам така да тука ќе прашам, дали некој има информации за агенции или луѓе што прават тури со комбе или слично до Софија на ден?
Побарај на pazar 3.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Вчера си ја изгребав колата на лајсната на вратата, скроз малце е, како три-четири дупчиња се направени на бојата, ама се приметува. Каде би можела да најдам од едни како пенкалца што ги рекламираа за покривање гребаници или нешто со што би можела да ја прекријам гребаницата? Сребрена боја е, ако знае некој кај да најдам нешто такво би ми помогнало ептен :smir:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Вчера си ја изгребав колата на лајсната на вратата, скроз малце е, како три-четири дупчиња се направени на бојата, ама се приметува. Каде би можела да најдам од едни како пенкалца што ги рекламираа за покривање гребаници или нешто со што би можела да ја прекријам гребаницата? Сребрена боја е, ако знае некој кај да најдам нешто такво би ми помогнало ептен :smir:
У која било поопремена продавница за бои и лакови ги има тие коректори се викаат...
Ке си пополниш гребнатината и ке го исполираш со полир паста.

Kajgana Shop

На врв Bottom