Совети околу мотоцикли

Член од
12 октомври 2009
Мислења
23
Поени од реакции
3
Друштво, знае ли некој како оди со новите измени царинење на мотор..... некој од искуство да пиши шо како и до колку години стар мотор може да се царини?!
Фала однапред
Spored ona sto slusnav od mediumive i od drugite forumi noviot zakon za uvoz nema da vazi za motori

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Каде има оние флуросцентни траки од страна што се лепат на бандажот ?

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
abe luge kazete imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz i dali e poubav sprint filter ili obicen

imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz

ejjjjjjjjjjjjjjj

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Фрли го скутерот у џубре.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
abe luge kazete imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz i dali e poubav sprint filter ili obicen

imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz

ejjjjjjjjjjjjjjj
не му ставај сприн филтер нема ништо да постигнеш и зависи од карбрураторот може и да не функционира со спринт филтер, терај го како што си е :smir:

Фрли го скутерот у џубре.
зашто да го фрли? колку што го читам форумот ти ми изгледаш на главен мрчатор. За тие пари човекот си купил моторче не е којзнае какво ама важно си врши работа сака да му иде побрзо ама треба да се уложи во него ама далеку е од канта :helou:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Планирам да го продавам мојот Regal Raptor - DD50, има поминато 850км што се вели што туку е развозан. Го земав 1150 евра, колку би била реална цена да му барам? 800-900?

Причина: Сакам да земам нешто поголемо.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.116
Поени од реакции
11.635
Не верувам повеќе од 650-700 :toe: Многу моторчиња има, цената им паѓа одма за 50% иако сите се невозени и добро сочувани. Подобро трампај го или биди упорен со цена, ама не знам каков прием ќе наидиш ако одиш со 100-200 евра разлика. Прашај и сега истиот шо пари е, гарант е поефтин. Или некој сличен на него, денес луѓето не гледаат марка, квалитет, него размислува дека 50 кубици чопер ќе купи нов и за 800 евра, а зошо да ти ги дава тебе за стар...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Boki, odjebi be! Koga dojde, koga pocna da jades lajna so lopata?!

Skuter ha!
Toa treba da ide u velosipedizam, a ne u motori!

Jas za onoj ne veruvam deka nekoj bi dal pojke od 600 evra i toa uvrh glave.
Najarno trampaj go i doplati za pogolem i poaren!

A be, zosto kupuvate takvi? Vo start treba da si zemete soodvetno i gospod da ve vidi!

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Не верувам повеќе од 650-700 :toe: Многу моторчиња има, цената им паѓа одма за 50% иако сите се невозени и добро сочувани. Подобро трампај го или биди упорен со цена, ама не знам каков прием ќе наидиш ако одиш со 100-200 евра разлика. Прашај и сега истиот шо пари е, гарант е поефтин. Или некој сличен на него, денес луѓето не гледаат марка, квалитет, него размислува дека 50 кубици чопер ќе купи нов и за 800 евра, а зошо да ти ги дава тебе за стар...
Прееска беш поминав од кај што го земав гледам истиот 1000 евра е.
Ондак ќе морам да одам со 800 па да се исценкам до 700-750. Или да начекам некој неинформиран... Состојбата е преодлична, мислам самата километража кажува 850км. Плус 4 тактен е.

Сакам да земам од истата марка ама 350cc.
Овој, мислам дека е 3000 евра:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
препорачајте авто школа во реон центар-капиштец, сакам да полагам за А категорија. нигде не загледав авто школа упм! :mad:

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
BAOTIAN 49QT 4 тактен,имам ама моторов не ми прави кејф да го ебам многу е бавен....Со каков тјунинг би можел да го појачам??И колку би ми излегло ???

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
BAOTIAN 49QT 4 тактен,имам ама моторов не ми прави кејф да го ебам многу е бавен....Со каков тјунинг би можел да го појачам??И колку би ми излегло ???
Стај си кит 80 кубика ... побрз ќе биде а не е мн скапо

Kajgana Shop

На врв Bottom