Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво, знае ли некој како оди со новите измени царинење на мотор..... некој од искуство да пиши шо како и до колку години стар мотор може да се царини?!
Фала однапред
Spored ona sto slusnav od mediumive i od drugite forumi noviot zakon za uvoz nema da vazi za motori

Каде има оние флуросцентни траки од страна што се лепат на бандажот ?

abe luge kazete imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz i dali e poubav sprint filter ili obicen

imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz

ejjjjjjjjjjjjjjj

abe luge kazete imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz i dali e poubav sprint filter ili obicen

imam skuter 50 4 takten dali da mu stavam sprint filter dali ke bidne pobrz

ejjjjjjjjjjjjjjj

не му ставај сприн филтер нема ништо да постигнеш и зависи од карбрураторот може и да не функционира со спринт филтер, терај го како што си е :smir:

Фрли го скутерот у џубре.

зашто да го фрли? колку што го читам форумот ти ми изгледаш на главен мрчатор. За тие пари човекот си купил моторче не е којзнае какво ама важно си врши работа сака да му иде побрзо ама треба да се уложи во него ама далеку е од канта :helou:

Планирам да го продавам мојот Regal Raptor - DD50, има поминато 850км што се вели што туку е развозан. Го земав 1150 евра, колку би била реална цена да му барам? 800-900?

Причина: Сакам да земам нешто поголемо.

img0350b.jpg

Не верувам повеќе од 650-700 :toe: Многу моторчиња има, цената им паѓа одма за 50% иако сите се невозени и добро сочувани. Подобро трампај го или биди упорен со цена, ама не знам каков прием ќе наидиш ако одиш со 100-200 евра разлика. Прашај и сега истиот шо пари е, гарант е поефтин. Или некој сличен на него, денес луѓето не гледаат марка, квалитет, него размислува дека 50 кубици чопер ќе купи нов и за 800 евра, а зошо да ти ги дава тебе за стар...

Boki, odjebi be! Koga dojde, koga pocna da jades lajna so lopata?!

Skuter ha!
Toa treba da ide u velosipedizam, a ne u motori!

Jas za onoj ne veruvam deka nekoj bi dal pojke od 600 evra i toa uvrh glave.
Najarno trampaj go i doplati za pogolem i poaren!

A be, zosto kupuvate takvi? Vo start treba da si zemete soodvetno i gospod da ve vidi!

Не верувам повеќе од 650-700 :toe: Многу моторчиња има, цената им паѓа одма за 50% иако сите се невозени и добро сочувани. Подобро трампај го или биди упорен со цена, ама не знам каков прием ќе наидиш ако одиш со 100-200 евра разлика. Прашај и сега истиот шо пари е, гарант е поефтин. Или некој сличен на него, денес луѓето не гледаат марка, квалитет, него размислува дека 50 кубици чопер ќе купи нов и за 800 евра, а зошо да ти ги дава тебе за стар...
Прееска беш поминав од кај што го земав гледам истиот 1000 евра е.
Ондак ќе морам да одам со 800 па да се исценкам до 700-750. Или да начекам некој неинформиран... Состојбата е преодлична, мислам самата километража кажува 850км. Плус 4 тактен е.

Сакам да земам од истата марка ама 350cc.
Овој, мислам дека е 3000 евра:
2871SPYDER350_G2.jpg

препорачајте авто школа во реон центар-капиштец, сакам да полагам за А категорија. нигде не загледав авто школа упм! :@

BAOTIAN 49QT 4 тактен,имам ама моторов не ми прави кејф да го ебам многу е бавен....Со каков тјунинг би можел да го појачам??И колку би ми излегло ???

BAOTIAN 49QT 4 тактен,имам ама моторов не ми прави кејф да го ебам многу е бавен....Со каков тјунинг би можел да го појачам??И колку би ми излегло ???

Стај си кит 80 кубика ... побрз ќе биде а не е мн скапо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom