Совети околу мотоцикли

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
За тие пари имаш имаш Agv италијански, во динамикс продавницата карши амц на ленинова мислам беше улицата
На ул. Гоце Делчев има продавница за кинески скутери и мотори и друга кинеска роба, меѓу другото има и одлични кациги со атест за цени до 2.400 ден.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Имам т.е на братучед ме е, пиаџо веспа коса 125 кубика `96 купена е од швајцарија пред 6-7 години платено царина и ја има уште швајцарската сообраќајна, значи не е на наши таблици. Што е потребно за да се пренесе на наши документи?

Планирам да му ја зиам, па сакам да ја средам се да биде легално и на раат да возам.

Иначе ова е веспата, класика:motor:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Документот за платена царина одиш во станица за технички преглед, се јавуваш кај службеникот од МВР кој издава сообраќајни дозволи и тој точно ти каќува што треба за сториш.

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Каде може да купам само црна налепница од неа да си сечам јас како сакам ми треба за мотор на пластиките да залепам? фала на одговор.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Каде може да купам само црна налепница од неа да си сечам јас како сакам ми треба за мотор на пластиките да залепам? фала на одговор.
Ако знаеш кај е скендеровски сервисот едно 100 метри подоле од десна страна има продавница за тапети (налепници) има во разни бои мат сјајни какви ти душа сака и ги продаваат на квадрат мислам 130 ден квадрат не ме фаќај за збор. Мој совет ти е да не се обидуваш да го праиш тоа зашто треба малце искуство за тоа ке имаш проблеми чисто добронамерен совет.

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Ако знаеш кај е скендеровски сервисот едно 100 метри подоле од десна страна има продавница за тапети (налепници) има во разни бои мат сјајни какви ти душа сака и ги продаваат на квадрат мислам 130 ден квадрат не ме фаќај за збор. Мој совет ти е да не се обидуваш да го праиш тоа зашто треба малце искуство за тоа ке имаш проблеми чисто добронамерен совет.
Фала на одговорот, и да те прасам тие налепници што ги казуваш како се лепат има ли гоолема филозофија. Фала и позз

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Фала на одговорот, и да те прасам тие налепници што ги казуваш како се лепат има ли гоолема филозофија. Фала и позз
eптен голема има... треба да знаеш како да ја обработиш, после со ИНДУСТРИСКИ фен се обликува спрема положбата, па тек потоа се лепи...

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Епа тогаш била голема работата јас мислев како обична налепница одлепиш залепиш и готово... а има ли некои што лепат тогаш ?

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Епа тогаш била голема работата јас мислев како обична налепница одлепиш залепиш и готово... а има ли некои што лепат тогаш ?
овие што лепат фолии на стакла, ја имаат сета потребна опрема за лепење и на такви фолии-налепници... пробај кај нив...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Hamachi моторите 50цц 2тактни.Нешто повеќе за нив од некој што знае или пак има таков мотор.Планирам да си купам,пошто ми треба за летово.Не сум љубител на мотори ама сепак морам да земам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Hamachi моторите 50цц 2тактни.Нешто повеќе за нив од некој што знае или пак има таков мотор.Планирам да си купам,пошто ми треба за летово.Не сум љубител на мотори ама сепак морам да земам.
Која цена се ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
900 do 1000 evra.Za kes e 900 evra cenata
Многу пари е за хамачи, имаш кивеј ф-акт за 890 нов барем толку беше ван сезона сега сигурно е поскап, имаш сим и други марки за слични пари, според мене многу е за хамачи кинез

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
да не знае некој кај се продаваат т.е кај има салони за kymco или sym скутери ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
да не знае некој кај се продаваат т.е кај има салони за kymco или sym скутери ?
Кимко продаваат горе на водњанска за на кај водно од лева страна, а сим и кивеј продаваат карши амц зградата во карпош

Kajgana Shop

На врв Bottom