Ф
Флеш
Гостин
Земи некоја 50ка до 1300 евра ... Скупи се брат. Цениве се нереалниНекој да сподели исуство со овие модели на скутер.
Земи некоја 50ка до 1300 евра ... Скупи се брат. Цениве се нереалниНекој да сподели исуство со овие модели на скутер.
Да не знае човек дали гледаш Хамачи или ВеспаНекој да сподели исуство со овие модели на скутер.
4t igracka, zatoa od pred 10+ godini dostignuvaat cena poskapa otkolku sto ja kupile togasSovet za novata aprilia sx50r
Nikako ne zemaj vidi yamaha AeroxSovet za novata aprilia sx50r
Според регулатива 125сс е дозволен да го возиш на автопат. Дали може двајца да стигнат до Охрид/Дојран и слично, и тоа може другар не е дека не може. Ама каква мака ќе ти биде тоа патување е друга прича, Автобусите на галеб има како спејсшатл да ги гледаш.Ај некој поискусен да ми каже дали е 125цц за на автопат? Дали можам без проблем со двајца да стигнам до Охрид, Дојран и сл…
Тоа ми е најголемата дилема дали да земам Sym JetX 125 или ако е само за низ град да одам со Fiddle/Symphony 50цц…
Неее … мака ее … 110-120 му е макс брзина , значи патничка едвај 100 … да ја качиш Стража или Плетвар , уште пак со двајцаа е мака голема … Ако сакаш скутер за сите намени , па и такви патувања , гледај нешто во рангот на 300-400 цц … Скапички се , ама низ град е супер , за државава наша колку е голема до секоја точка можеш да отидеш без никаков проблем … Сенаменски мотор …Ај некој поискусен да ми каже дали е 125цц за на автопат? Дали можам без проблем со двајца да стигнам до Охрид, Дојран и сл…
Тоа ми е најголемата дилема дали да земам Sym JetX 125 или ако е само за низ град да одам со Fiddle/Symphony 50цц…
Не, нема никакво задоволство ни удобност за на отворен пат се шо е под некои 600цц. Самиот звук нема да можиш да го поднесиш. А и од безбедност не препорачувам, цел сообраќај ќе проба да те престигнува се е тоа заморно.Ај некој поискусен да ми каже дали е 125цц за на автопат? Дали можам без проблем со двајца да стигнам до Охрид, Дојран и сл…
Претпоставувам прашањево за 125сс ти е или поради нивната цена или “полесно” да земеш возачка. Доколку немаш возачка и не сакаш да полагаш за А категорија наместо А1 би ти ја препорачал А2 имаш мал милион мотори кои се околу 500-750сс кои спаѓаат во А2 категорија до 35кв (околу 50 коња)Ај некој поискусен да ми каже дали е 125цц за на автопат? Дали можам без проблем со двајца да стигнам до Охрид, Дојран и сл…
300cc и околи 20hp моторче се сосема доволни за почетник и за развозувањ низ државичево па и околу пократки релации. На кој црни автопати урлате со 600+ cc еден е ск гевгелија.Не, нема никакво задоволство ни удобност за на отворен пат се шо е под некои 600цц. Самиот звук нема да можиш да го поднесиш. А и од безбедност не препорачувам, цел сообраќај ќе проба да те престигнува се е тоа заморно.