Снимка од Ахмети излезе во јавноста

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.997
Поени од реакции
5.611
да само човекот, во просториите на мвр не е веке терорист,борец,ловџија ... туку приведен или осомничен, па после и може судит да го осуди , дури и смртна казна нека е ( државата ке казни со смртна казна терорист а тој ке умре како херој ) ... и гледам херојство и храброст во човекот... ама тортура во мвр ???
Значи од тигар се направил маче?Зошто секогаш го величате тој, а тој што правеше зулуми по албанските шарски села?Каде селаните се плашеа секој ден дека некоја учка ќе помине и ќе им го собере денарот што денот го заработиле, или ќе му ја заколе најдебелата овца?Зошто тој го браните а има гласини (дека учествувал во масакрот од Вејце, на кој им беа вадени очите на македонските безбедносни служби?)тоа е за вас херој?Тој човек без ни трошка жал..Епа нашиот Бог рекол, Не суди зошто и тебе ќе ти судат..Што треба сега?Да го оплакувам зошто го збумбариле, а не мислеше на тоа кога правеше злодела?Што си здробил тоа ќе си сркаш, и престанете да се правите вие албанците жртви на власта..Во Албанија немате права какви што имате во Македонија..Можеби македонците во Албанија имаат вакви права во Албанија а?Едно школо немаат македонски кај што се учи, зато не прајте се многу жртви..Чоек сака да има соживот..Ама за соживот требаат двајца

Airbus

Fighter Pilot
Член од
12 јануари 2008
Мислења
299
Поени од реакции
230
Добро го нашминкале.Се мислев дали е Кинез или Јапонец :vozbud:

Џандарот: Ти го убиле брат ти а ?
Љочов: Така ми кажаа
Џандарот: Абе не заебаваш :pos2:

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
За да биде сликата појасна, гледачите на видеото треба да се сетат на нешто што зборот нема моќ да го искаже. Затоа: сети се на колежите и масакрите што ги извршија албанците, сети се на Вејце и на Карпалак и на Љуботенски бачила! Сети се и на Челопек и експлозиите на бомбите врзани од терористите под срцето на Македонците! Сети се поединечно на сите седумдесет македонски бранители коишто ги дадоа животите во одбрана на својот народ и држава, сети се на од темел разурнатиот Лешочки Манастир, сети се на стотината разурнати македонски цркви... Гневни се бранителите на државата , сакаат да се одмаздат :toe:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
За да биде сликата појасна, гледачите на видеото треба да се сетат на нешто што зборот нема моќ да го искаже. Затоа: сети се на колежите и масакрите што ги извршија албанците, сети се на Вејце и на Карпалак и на Љуботенски бачила! Сети се и на Челопек и експлозиите на бомбите врзани од терористите под срцето на Македонците! Сети се поединечно на сите седумдесет македонски бранители коишто ги дадоа животите во одбрана на својот народ и држава, сети се на од темел разурнатиот Лешочки Манастир, сети се на стотината разурнати македонски цркви... Гневни се бранителите на државата , сакаат да се одмаздат :toe:
Oh, dead Pirro... tolku si ostar vo zborovite, taka sto ni Lenor (gi pravi vasite alista meki) ne moze da te omekne...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Шо да се сетам пички смрдени, умрен чоек да го касапиш ебати болесниците.

Туку ти сети се Битола ко гореше, ја осетија силата на народот.

Поарно да не се сеќаваме по многу, никој нема ќар да биди, ама зијан знам кој ќе биди појќе. Оти едно се специјални единици друго се ментално хендикепирани посерковци со малихерки.

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
се потсетив сега... имам слушнато дека многу лошо поминал (му го исекле к...т, му го ставиле в уста и го егзекутирале) еден од полицајците што егзекутираа татко и син, ненаоружани на сред тетово во 2001... имам слушнато... нема видео доказ

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Jas sega se potsetiv na ova:

[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=MD1V59N3K5c[/MEDIA]

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
49.342
се потсетив сега... имам слушнато дека многу лошо поминал (му го исекле к...т, му го ставиле в уста и го егзекутирале) еден од полицајците што егзекутираа татко и син, ненаоружани на сред тетово во 2001... имам слушнато... нема видео доказ
Ај кога мериме кур на локално ниво да не ти кажам што му се случи па на јадниот Љунга што отвори дуќан кај мене у зграда баш тоа кобно лето 2001..ехее смири ги тие приказни нигде не водат

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Znam deka si izrevoltiran poradi smrtta na nekoj tvoj blizok. Znam deka ne cini toj tvoj blizok da go oblekuvaat kako zena, da go prikazuvaat kako civil-zena, iako sunet praven.. Znam deka ne cini.. Ale jebiga albanska sudbina... :pos2:

Член од
17 февруари 2008
Мислења
195
Поени од реакции
6
So i da bide, toa e gnasno, necovecki, da bese i Osama Bin Laden, ne bi trebalo taka, sramota...Go nasminkaa so tupanici, kundaci i p****ski raboti....A be za nikade ste....

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.045
Поени од реакции
83.485
Mr.M[][]N;1169063 напиша:
So i da bide, toa e gnasno, necovecki, da bese i Osama Bin Laden, ne bi trebalo taka, sramota...Go nasminkaa so tupanici, kundaci i p****ski raboti....A be za nikade ste....
А Осама (коа више го спомна) вчера и денес не искача од пештера, цело време глеа телевизија и запишуе у тефтер кој све мафтал со американско, кој со израелско, кој со британско знаме. Па после ко ќе ви чукне на врата, што ќе му речете - Извините само смо се шалили?

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
А Осама (коа више го спомна) вчера и денес не искача од пештера, цело време глеа телевизија и запишуе у тефтер кој све мафтал со американско, кој со израелско, кој со британско знаме. Па после ко ќе ви чукне на врата, што ќе му речете - Извините само смо се шалили?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Ke dojde odmzadata koga togas , zatoa ne se macam mnogu da mislam sto kako, znam deka ke ja ima, i koga togas ke se otvori tema, ubien... I togas znam deka ke KUKATEEE mnogu jako, kako i sekogas, neee be ne ubivaat ... sedete mirni.

Член од
23 јануари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Значи од тигар се направил маче?Зошто секогаш го величате тој, а тој што правеше зулуми по албанските шарски села?Каде селаните се плашеа секој ден дека некоја учка ќе помине и ќе им го собере денарот што денот го заработиле, или ќе му ја заколе најдебелата овца?Зошто тој го браните а има гласини (дека учествувал во масакрот од Вејце, на кој им беа вадени очите на македонските безбедносни служби?)тоа е за вас херој?Тој човек без ни трошка жал..Епа нашиот Бог рекол, Не суди зошто и тебе ќе ти судат..Што треба сега?Да го оплакувам зошто го збумбариле, а не мислеше на тоа кога правеше злодела?Што си здробил тоа ќе си сркаш, и престанете да се правите вие албанците жртви на власта..Во Албанија немате права какви што имате во Македонија..Можеби македонците во Албанија имаат вакви права во Албанија а?Едно школо немаат македонски кај што се учи, зато не прајте се многу жртви..Чоек сака да има соживот..Ама за соживот требаат двајца
a zasto vie go velicite lube koga toj ima ubieno samo civili i nevini gragani megu koi stari luge i deca? ako od nekogo baras da se osudat vakvi slucaevi togas treba i vie samite istoto da go storite.ili pred vojnata kolku albanci bile maltretirani na ist nacin kako i hebib ahmeti ali sigurno vie ne se sekjavate na takvite nesta ..epa zatoa losoto so loso se vrakja .sea ako sakame kraj da im stavime na vakvite nesta ke treba da bideme po konstruktivni a ne da pisuvame sekakvi gluposti tuka bilo od koja strana da se ipak sakame ili nejkeme vo ista zemja ziveeme zatoa vremmeto na vojna pomina sea treba da gledame kon nasata idnina i bi bilo po pametno pojke da bideme zagrizeni za problemot za imeto otkolku za toa sto e pominato

|-|3L1X

|= an alternating one =|
Член од
19 февруари 2008
Мислења
50
Поени од реакции
2
Ако му е бе, нека се множат вакви !
Глеате колку е мирно седи, одговара на сите прашања како човек, културно ? Значи вака треба со нив, ќутек, ќутек па да станат луѓе !
Еве ви го видеото целосно, само звукот е едитиран (нормално).
Off topic : Нека го едитира мислењево некој мод/админ - emband не знаев да направам, нов сум...али ќе биде ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom