Снимка од Ахмети излезе во јавноста

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
E ok be brat ima samo edno neso so bi sakal da ti go kazam toj sto gi podrzuva terroistite i e protiv policijata kad tad se znae sto go ceka svakas ovoa e sistemot na site pravni i jaki drzavi zemete ja vasta omilena zemja USA tamu ako ne poslusas komanda na policaec moze da te upuca i nikomu niso i tacka a tuka ste nasle pa zasle.Mene vo mkd od nikoj ne mi e strav i spijam mirno zasto ja postuem drzavata i nejzinite zakoni i ustav dodeka ti vasite bolni mozoci ne pocituvaat niso i se znae zaso ginat i ke ginat svakas i ne ste samo vie albanicte maltretirani i nie sme ne se sekiraj i jas sum go jadel stapot od policijata ama se znae sum zgresil i toa mi sleduva (i postujem) Zaso ako ne mi oprostele i jas pak ke posegna duri i na poloso taka da go opravduvam toa od policijata a ne opravduvam spionski raboti od strana na tie negovi kolegi vo policijata
PS:Kakvi bre maltretiranja i ubistva vo brodec aloo ....Najdoja ton oruzje kriminalci eden kup (barani so interpol)pukale kon policijata i ti gi zalis e tuka vi se glea toa mozkot sto go nemate mene nekoj da me terorizira vo drzavata ubiva mi prai reket i jas da go obozavam i da gledam vo nego idol e bolna rabota bre i kraj kraeva sto se zamaram jas da objanuvam neli se citate po forumov deka samo vas neso ne vi ispravno samo vas neso vi fali samo vie barate neso i placete ....Mislam najteskoto nesto e na neuk i prost covek da mu dokazes kako treba da bide nekoja pravna rabota i kako sistemot treba da funkcionira a se dodeka si gleda negov licen interes ostanuva vo izolirano-kamenoneolitsko neandrtalsko carstvo vo koj samiot caruva .....
PS:Pised OFF

A

Ali Pasha

Гостин
Na covek koj sto ne znae koga pocnuva recenicata, a koga treba da stavi zapirka, tesko mu e da razbere ironija. Zatoa ke bidam podirekten:
Neverovatno sum osteliv na ubistva, bilo da se albanci, bilo da se makedonci, srbi, tunguzijci, marsovci, i gi zhalam i tie shto bea ubieni vo Vejce, i tie sto bea ubieni vo Brodec, da ne spomnam za 5 dushi vo Gazibaba ili dvajcata vo Brioni, na koi bukvalno im beshe "procitana" smrtnata presuda.
Ima edna golema grupa na lugje (i tuka vo forumot) shto se neverovatno slepi, odat do krajniot pol, i ako drugite se dvizhat negde vo srednina, gi smetat duri i kako neprijateli. Zatoa napishav kako bi izgledalo sprotivnata strana, i kolku mozhe da boli toa, ama siguren sum deka vie (taa grupa na lugje) pak nema da ja razbirate sushtinata.

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Ах, уште еден борец за аљбањската права га јал ќутекит?
Ај чивш нуон бре!
Тој сљавомаќедуонате...:pos2:

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
slusnav nesto vesti... duri rekoa deka osven sto mvr ke izvrsi vnatresno ispituvanje ke se potrudi i "da doznae koj go iznel videoto vo javnost " se prasuvam dali ke go pronajdat da go nagradat zasto so objavuvanjeto na videoto pridonel za pocituvanjeto na zakonot i demokratijata vo drzavava ili da go kaznat zasto otkucal nekoj "patriot" od bezbesnosnite sili ??? inaku vo drzavava vladee demokratija i vo nea site gragani i stranci se ednakvi pred zakonot i imaat pravo da ne bidat torturirani,imaat pravo da ne bidat ubieni ladnokrvno (egzekutirani) , imaat pravo da se branat so molcenje, imaat pravo na pravobranitel,imaat pravo na fer sudenje,imaat pravo na zivot... inaku ne bi bila pravna drzava, bi imalo protesti,nemiri,pa i vostanie na graganite a toa sigurno ovaa drzava od iskustvo :) ne bi mozela da si go dozvoli...

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
inaku ne bi bila pravna drzava, bi imalo protesti,nemiri,pa i vostanie na graganite a toa sigurno ovaa drzava od iskustvo :) ne bi mozela da si go dozvoli...
Epa tie sto pravat protesti nemiri,pa i vostanie sigurno go zasluzile ona sto go dobile.......Ovaa drzava od iskustvo postapuva ovaka so ovakvite ``svadbari i lovdzii``Znaes kako velat,ednas ko ke se izgoris ,posle i na makjenicata ke duvas :wink:

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
да само човекот, во просториите на мвр не е веке терорист,борец,ловџија ... туку приведен или осомничен, па после и може судит да го осуди , дури и смртна казна нека е ( државата ке казни со смртна казна терорист а тој ке умре како херој ) ... и гледам херојство и храброст во човекот... ама тортура во мвр ???

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
да само човекот, во просториите на мвр не е веке терорист,борец,ловџија ... туку приведен или осомничен, па после и може судит да го осуди , дури и смртна казна нека е ( државата ке казни со смртна казна терорист а тој ке умре како херој ) ... и гледам херојство и храброст во човекот... ама тортура во мвр ???
Covekot e priveden kako terorist i ke ostane terorist,nema valjda mu smenat ``zvanje`` so samoto vleguvanje vo MVR pa da bide svadbar?E sea ako go osudat ke umre kako heroj ,a veke ne e terorist,logikava molim te?:tapp:.I jas gledam herojstvo i hrabrost na tie sto si ja odrabotija akcijata vo Brodec...ama da podbucnuvas verska i nacionalna omraza ?

[SIZE=-1]Clen 20[/SIZE]
[SIZE=-1]Na gragjanite im se garantira slobodata na zdruzuvanje zaradi ostvaruvanje i zastita na nivnite politicki, ekonomski, socijalni, kulturni i drugi prava i uveruvanja. [/SIZE]
[SIZE=-1]Gragjanite mozat slobodno da osnovaat zdruzenija na gragjani i politicki partii, da pristapuvaat kon niv i od niv da istapuvaat. [/SIZE]
[SIZE=-1]Programite i dejstvuvanjeto na zdruzenijata na grgjanite i politickite partii ne mozat da bidat nasoceni kon nasilno urivanje na ustavniot poredok na Republikata i kon pottiknuvanje ili povikuvanje na voena agresija ili razgoruvanje na nacionalna, rasna ili verska omraza ili netrpelivost. [/SIZE]
[SIZE=-1]Zabraneti se voeni ili poluvoeni zdruzenija sto ne im pripagjaat na vooruzenite sili na Republika Makedonija.[/SIZE]

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Славите човек што силува, убива луѓе, пали куќи, продава дрога. Значи за сите тие работи тој ќе добие споменик и громогласен аплауз, а некој што ќе заврши факултет ќе добие само едно потапкување по рамо. Ако не ај ќе почнам да колам јас, поголемо фајде ќе имам :pos2::pos2:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
гледам херојство и храброст во човекот...
Полицаецот: Што ви требаше ова бе да му ибам мајката...

Терористот: Ама не сакав јас...они ме тераа...одма фрлив калашот и се предав кога дојдовте...сум грешил...

:tv:

Баш храбар...и херој...:tapp:

дунда од „терорист“

[media]http://www.youtube.com/watch?v=6-w2vTUyoXo[/media]

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
зборот ти е за полицаецот или за врзаниот терорист во простории на мвр

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
jas go gledam branitelot na makedonija, golem heroj, silen vojnik i hrabar vojnik i eden molkliv uplasen borec(terorist) :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Да де...знаеме, ти и во гомното гледаш цвет. Не само ти, полно ве има такви.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас гледам еден уапсен престапник, а не гледам уште еден сторител на кривично тело оддавање службена тајна, но го гледам доказот за тоа дело.

Kajgana Shop

На врв Bottom