SuBZerO
Бигус Дикус
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 3.862
- Поени од реакции
- 4.811
E ok be brat ima samo edno neso so bi sakal da ti go kazam toj sto gi podrzuva terroistite i e protiv policijata kad tad se znae sto go ceka svakas ovoa e sistemot na site pravni i jaki drzavi zemete ja vasta omilena zemja USA tamu ako ne poslusas komanda na policaec moze da te upuca i nikomu niso i tacka a tuka ste nasle pa zasle.Mene vo mkd od nikoj ne mi e strav i spijam mirno zasto ja postuem drzavata i nejzinite zakoni i ustav dodeka ti vasite bolni mozoci ne pocituvaat niso i se znae zaso ginat i ke ginat svakas i ne ste samo vie albanicte maltretirani i nie sme ne se sekiraj i jas sum go jadel stapot od policijata ama se znae sum zgresil i toa mi sleduva (i postujem) Zaso ako ne mi oprostele i jas pak ke posegna duri i na poloso taka da go opravduvam toa od policijata a ne opravduvam spionski raboti od strana na tie negovi kolegi vo policijata
PS:Kakvi bre maltretiranja i ubistva vo brodec aloo ....Najdoja ton oruzje kriminalci eden kup (barani so interpol)pukale kon policijata i ti gi zalis e tuka vi se glea toa mozkot sto go nemate mene nekoj da me terorizira vo drzavata ubiva mi prai reket i jas da go obozavam i da gledam vo nego idol e bolna rabota bre i kraj kraeva sto se zamaram jas da objanuvam neli se citate po forumov deka samo vas neso ne vi ispravno samo vas neso vi fali samo vie barate neso i placete ....Mislam najteskoto nesto e na neuk i prost covek da mu dokazes kako treba da bide nekoja pravna rabota i kako sistemot treba da funkcionira a se dodeka si gleda negov licen interes ostanuva vo izolirano-kamenoneolitsko neandrtalsko carstvo vo koj samiot caruva .....
PSised OFF
PS:Kakvi bre maltretiranja i ubistva vo brodec aloo ....Najdoja ton oruzje kriminalci eden kup (barani so interpol)pukale kon policijata i ti gi zalis e tuka vi se glea toa mozkot sto go nemate mene nekoj da me terorizira vo drzavata ubiva mi prai reket i jas da go obozavam i da gledam vo nego idol e bolna rabota bre i kraj kraeva sto se zamaram jas da objanuvam neli se citate po forumov deka samo vas neso ne vi ispravno samo vas neso vi fali samo vie barate neso i placete ....Mislam najteskoto nesto e na neuk i prost covek da mu dokazes kako treba da bide nekoja pravna rabota i kako sistemot treba da funkcionira a se dodeka si gleda negov licen interes ostanuva vo izolirano-kamenoneolitsko neandrtalsko carstvo vo koj samiot caruva .....
PSised OFF