Снег

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Како што кажав и Охрид има снежна покривка НОВА малце но полчнува :0

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Леле надвор се е бело снег турвиТ еј ТОООООООООООООООООООООО :bravo::bravo::bravo:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
ауууууууууууууууууууууууууФ и во Велес врнееее :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Леле надвор се е бело снег турвиТ еј ТОООООООООООООООООООООО :bravo::bravo::bravo:

абе да не прочитав ќе си легнев и немаше да видам :vozbud: а гледам - 6 е а снег си врне убаво, вљда е ово јпосув да се натапка малку.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
ме интересира Битола како е ? врне ли.. да знам утре дали ќе дојде професорот од Битола .. :)

Btw: една смешна смс порака:

Надвор врне снег мене ку..в ми е мек, целиот ми мрзне се плашам да не ми смрзне, сеа барам кај да го стоплам, па затоа тебе ќе ти го опнам! :vozbud: муахах а хах а

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
еве и јас јавувам од скопје дека и кај нас си пуца снегче али не е ОК снегов. сув е многу :\ ај боље ваков него никаков :)

Z

Zoza

Гостин
ima i vo Strumicaaa pocnalo e da vrne jas zanesena vo film ne sum ni zabelezila koga e pocnal ama belooooooooo e seeeeeeeeeee :je::je::je: i uste si vrne se nadevam nema cel den da prestane :vozbud:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Конечно снег во ова Скопјето...

H

HITCH

Гостин
Ах, снег! Колку ме израдува снегов, ама немам никакви планови за шеткање денес :(
П.С. Снегов ги изненади властите на Кајгана :pos: Аљо дечки, пуштај снег на Кајгана!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Е ова се бараше!Асален снег.А во Скопје не е асален снег ако не фати на Партизанска.А и те како фатило на Партизанска.Ако врне цел ден тешко да се напраи каша.Еј дај боже вака и за Нова Година да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom