Снег

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Nice!!!!!! Ај еден позз у склоп на атмосферата

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Е ова се бараше!Асален снег.А во Скопје не е асален снег ако не фати на Партизанска.А и те како фатило на Партизанска.Ако врне цел ден тешко да се напраи каша.Еј дај боже вака и за Нова Година да е.
хах јас ја носев сеа мајка ми до работа.. од бутел 1 до центар има гужва.. овие од улици и патишта допрва фрлаат сол.. сигурно се изненадени од снегов

П.С кажав али ај па ке повторам.. снегов е сув и многу е лош.. се е замрзнато надвор :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Има добар снег и во Радовиш, ама тука сол може само после 2 дена да фрлат, порано не верувам. :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.853
Поени од реакции
12.386
Да му се сневиди...саат време пат. Кога ќе ме пернат од плата ќе ми се види и снег и се. Стварно Скопје не е за ЕУ, за у Африка е или Австралија кај што нема снег.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Немој да ми казете дека во Скопје и по улиците има снег кај ке идам со оние мој пусти гуми :nesum:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Немој да ми казете дека во Скопје и по улиците има снег кај ке идам со оние мој пусти гуми :nesum:
има има.. улици и патишѕа допрва фрлаат снег колони огромни има :)

--- надополнето ---

Да му се сневиди...саат време пат. Кога ќе ме пернат од плата ќе ми се види и снег и се. Стварно Скопје не е за ЕУ, за у Африка е или Австралија кај што нема снег.
хахаха ај бе луртз ваљда имаат разбирање дека има снег и не се вози.. нема да те опнат од плата ајде немај гајле

П.С кај работиш?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
Снегов е бомбона, али како се оптегнав сабјалево ауууу пофилмски амин, со сите четири у вис, уште главава ме боли, а за гужва да не зборам па она вапмпирине кај идат бе со цел памет у таа гужва и на овој снег, боже пази сеа ке има одма црна хроника пет страни пуни...

Бај д веј ај лов сноу :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.853
Поени од реакции
12.386
хахаха ај бе луртз ваљда имаат разбирање дека има снег и не се вози.. нема да те опнат од плата ајде немај гајле

П.С кај работиш?
У центар, позади градски ѕид, кај зелен пазар. Море нека земат, греота се туку...за назад ако продолжи да врне ептен ќе се блокира.

Бај д веј ај лов сноу :)
Ех што убаво да беше сабота и ја ќе му изјавев љубов на снекчево :)
мада вака од зад стакло фино изгледа, као разгледница

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Море Луртц имаш право кој ќе ми текне 7км имам у два правци да поминам денес пешки оф оф :) Сабота :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
hahahahah- u pravo si- zatoa treba da ne se odi na rabota shtom padne sneg- sve e zakrcheno-
ke si sedime doma i od prozor ke se raduvame na gletkata -
super e, inaku

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
У центар, позади градски ѕид и кај зелен пазар. Море нека земат, греота се туку...за назад ако продолжи да врне ептен ќе се блокира.

Ех што убаво да беше сабота и ја ќе му изјавев љубов на снекчево :)
мада вака од зад стакло фино изгледа, као разгледница

хахаха и луртз од кај те фати гужва уште од бутел така? :) а за назад немај гајле до тогаш сигурно ке се растопи снегов по улициве (се надевам) ама ако замрзне е тоа ке биде веселооооооо

--- надополнето ---

Море Луртц имаш право кој ќе ми текне 7км имам у два правци да поминам денес пешки оф оф :) Сабота :)
брат.. и 17 да имаш верувај ми побрзо ке стигнеш него ли со кола (за автобус не ни помислувај!!!)

Kajgana Shop

На врв Bottom