Снег

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Знам, у право си :)
само ке ти остане муката дека ке одиш пешки.. и не е лошо да си земеш едно 2 3 пара чорапи на тебе и така некои чизми до колена да не речам рибарски :)

П.С уше врне надвор???

--- надополнето ---

Снег јееее
кал по улици јеее
поубо здравје јееее
NOT!
ај па ти види го сеа хета снег овој.. ај радувај се малку барем ѓубрето ке го покрие колку толку привремено
Јееееееее :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
само ке ти остане муката дека ке одиш пешки.. и не е лошо да си земеш едно 2 3 пара чорапи на тебе и така некои чизми до колена да не речам рибарски :)

П.С уше врне надвор???

-

Во Тетово истура :) Затоа е најубав град во зима :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Во Скопје врне али исти снег ко што врнеше пред некој ден.Прееска накај 8 и 30-9 го маваше оној што фаќа одма.Се гледа по исчистените коли сеа не ги фаќа ич.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ај па ти види го сеа хета снег овој.. ај радувај се малку барем ѓубрето ке го покрие колку толку привремено
Јееееееее :)

Како да го скам кога сега е кал по улици и кога наместо да си отидам дома за 2 саата сега ќе бидат 3 ако не и повеќе
не дај боже стража да е непроодно

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
Леле многу е убаво, елкиве позади мене на прозор што висат од дворот на Руска амбасада натежнати се со снег, и сеа одма ми иде у глава една песничка Мадр Рашан :)
Ептен е кефски бе, е гнасно ќе е коа ќе се топи, калови глупости а сега сеебело ...:pipi:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Како да го скам кога сега е кал по улици и кога наместо да си отидам дома за 2 саата сега ќе бидат 3 ако не и повеќе
не дај боже стража да е непроодно
абе ја не дупи сеа и ти било кал по улици па шо сакаш да има мед и млеко по улициве? а тоа место 2 саата шо викаш.. радувај се да не бидат повеќе од 4 пошо снегов е сув и не се топи поточно мрзне на улица одма.. така да и да пројдат од улици и патишта нема да има многу голем ефект...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Леле многу е убаво, елкиве позади мене на прозор што висат од дворот на Руска амбасада натежнати се со снег, и сеа одма ми иде у глава една песничка Мадр Рашан :)
Ептен е кефски бе, е гнасно ќе е коа ќе се топи, калови глупости а сега сеебело ...:pipi:
Како на Сибир да си :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Овде и на стража не е исто :)
Не сакам мед и млеко така бетер ќе е, ќе се залепам на медот нема да може да одам. Па среќа што е зима барем нема оси кои би се збирале по медот или мечка од планина може да слезе :D

Ама го хејтам и снегов, кај мене метар до вечер ќе има :D

Член од
28 март 2006
Мислења
17.854
Поени од реакции
12.386
Цело село шмрче бело :):):)
Ипак ќе чекам до вечер да падне сув снег... сега не е за шмркање, малку се лепи.

Него, како е Битола...штом Скопје е вакво, таму обично има бааги, бааги повеќе

Kajgana Shop

На врв Bottom