- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Снег јееее
кал по улици јеее
поубо здравје јееее
NOT!
кал по улици јеее
поубо здравје јееее
NOT!
![](http://dearlesley.files.wordpress.com/2010/02/i_hate_snow_tshirt-p2351655819819737051r9i_4001.jpg)
само ке ти остане муката дека ке одиш пешки.. и не е лошо да си земеш едно 2 3 пара чорапи на тебе и така некои чизми до колена да не речам рибарскиЗнам, у право си![]()
ај па ти види го сеа хета снег овој.. ај радувај се малку барем ѓубрето ке го покрие колку толку привременоСнег јееее
кал по улици јеее
поубо здравје јееее
NOT!
само ке ти остане муката дека ке одиш пешки.. и не е лошо да си земеш едно 2 3 пара чорапи на тебе и така некои чизми до колена да не речам рибарски
П.С уше врне надвор???
-
ај па ти види го сеа хета снег овој.. ај радувај се малку барем ѓубрето ке го покрие колку толку привремено
Јееееееее![]()
абе ја не дупи сеа и ти било кал по улици па шо сакаш да има мед и млеко по улициве? а тоа место 2 саата шо викаш.. радувај се да не бидат повеќе од 4 пошо снегов е сув и не се топи поточно мрзне на улица одма.. така да и да пројдат од улици и патишта нема да има многу голем ефект...Како да го скам кога сега е кал по улици и кога наместо да си отидам дома за 2 саата сега ќе бидат 3 ако не и повеќе
не дај боже стража да е непроодно
Како на Сибир да сиЛеле многу е убаво, елкиве позади мене на прозор што висат од дворот на Руска амбасада натежнати се со снег, и сеа одма ми иде у глава една песничка Мадр Рашан
Ептен е кефски бе, е гнасно ќе е коа ќе се топи, калови глупости а сега сеебело ...![]()
Не...П.С уше врне надвор???
Ипак ќе чекам до вечер да падне сув снег... сега не е за шмркање, малку се лепи.Цело село шмрче бело![]()