Смирени или избувливи?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ко дете па се до факултет па и потоа доста смирен. У задње време сум доста избувлив. Незнам што е проблемов но нешто што порано ми било незамисливо сега го правам секојдневно. Не се устручувам и ако приметам неправда брутално влегувам во дуел без разлика со кој и да зборам. Некогаш идам и до крајности.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Тешко дека некој може да ме изнервира или навреди, значи смирена.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Оф. Смирен сум затоа што во рацете си го држам боздоганот, па лесно се справувам со избувливите... ако не ми се по ќеиф :)

Он. Генерално да... смирен, смирен, крајно смирен, а тоа ме плаши...Зошто? Заради нарушување на имунолошкиот систем на моето тело...па луѓе бре секој има граници на своето трпение... добро де, јас немам :), трпение спасение, ако може така да се рече...

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Ех да бев смирена :) Избвувлива сум и тоа многу и некогаш кажувам работи што не ги мислам за жал ... :toe:

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Па трпам многу, имам коњски нерви и можам многу нервоза да поднесам, е сеа си имам одредена граница додека поднесувам зафрканции на моја сметка и такви ти ред други глупости. Ама кога ќе помине границата страшно бурно реагирам. Добро е што ретко се случувало некој да ми ја помине границата :wink:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Некогаш се помириувам но некој кога ми иде преку живци тешко да ме смири ! :toe:

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Најизбувлива од сите луѓе што до сега ги имам запознаено,дефинитивно...
Ми се чуделе ,од ситница правам гоооооолема работа,никогаш,ама баш никогаш не трпам неправда (па дури и кога не сум во право,ќе направам да бидам) и имам впечаток дека во животов секогаш сум во фрка ,секогаш нешто големо и значајно ми се случува (добро или ми се јавува комплекс на преувеличување на работите),секогаш некаде брзам (макар тоа и да е дома), не можам да се помирам со авторитети и скоро никогаш не сум покажувала некое посебно почитување кон нив (па дури и пред најстрогите професори на факултет не се здрнкувам и имам навика да се расправам додека не ги добијам поените што ги сакам)
Единствена лоша работа во ваквото однесување е тоа што секој ден се карам и скарувам со некој,ни крив ни должен знае и некој што не заслужил да го окрка:nenene:

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Според мене има два типа на луѓе,

1. оние кои избувнуваат речиси секој ден за најмала ситница и само лаат, а никогаш не касаат и
  2. оние кои мува не ги лази 99% од времето и избувнуваат еднаш во годината или уште поретко, но кога ќе избувнат тогаш се пострашни и од смртта (нешто како Робер Де Ниро во Таксист).
Јас? -Јас спаѓам во вторава група.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ептен сум избувлив и кога се изнервирам тешко да се смирам,а кога ептен сум изнервиран доаѓа и до последици за тој со кој се карам почнувам да мавам без да гледам кај мавам и по кој затоа другарите до мене се плашат да пријдат коа се карам со некого,а ако дојдат повеќе од спротивна страна тогаш доаѓаат моите другари кои се исто така избувливи и настанува гужва!!!

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Порано многу СМИРЕН, сега времето и годините си го направиле спротивното - сега сум многу ИЗБУВЛИВ!

С

Спенсер

Гостин
премногу смирен... за да избувнам треба мноооогу... ништо неможе да ме изнервира и да избувнам:vozbud:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
зависи од ситуацијата ! претезно сум мирен ама коа ке ме изнервираат ко вулкан избувнувам :pos2:

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Смиреност? Трпение? Што беше тоа?
Значи се реагира во дел од секунда..:uvo:

Член од
2 јануари 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Многу смирена....некогаш и нервирам со мојата смиреност,избувнувам ретко ама кога избувнам веројатно има некоја јака причина и сум вака:nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom