Смирени или избувливи?

S

StormRage

Гостин
Смирен... тешко пука филмот ама ко ќе стори бум... тогаш на 100 метра од мене бегај

?

..........

Гостин
Смирен, сега сум најсмирен во целиот мој живот......:back:

К

Кики.

Гостин
секогаш гледам се да решам смирено освен кога нели работите не можат да се решат на тој начин - тогаш си се нервирам во себе, а кога се работи за личност што ми значи повеке тогаш знам многу да премолчам и сакам да сум поизбувлива ама не можам фак ит карактер .:toe::pipi:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Кога сум дома, сите ми се криви и никој не смее да ме провоцира бидејки следува нешто знам дека ке го мајнам со некој предмет.

А кога се работи за во друштво или некаде каде има повеке народ, каде што се збираме, нормално сум смирен, и чекам некој да ме расположи и да не мислам на нервозата.

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Смирен. Не избувнувам за ништо, иако понекогаш внатре ми врие.

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Кога ме дира некој си игра со ватра,кога е со убо тогај и ја сум убав.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Понекогаш, дури и ме плаши фактот дека сум премногу смирена :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Зависи за кого, ако е за некои кои ми значат во животот тогаш ке ПРОБАМ на најмирен можен начин да решам некој проблем, ако не тогаш мора друг метод. А ако е за некој што стварно не заслужува да се разговара како со човек-е тогаш нема смиреност само :angry3:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Почесто сум смирена, но кога ќе ме изнервира некој и ќе ја премине границата знам да бидам избувлива, но тоа не е често.:smir:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Во главно сум смирена.. ама тогаш кога некој ќе ме изнервира или сум со негативни луѓе станувам неподнослива, избувлива..:toe:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
На моменти знам да избувнам..Но мислам дека спаѓам во оние смирените!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
доста смирен и стално насмеан во добро и лошо време,но не некој да се игра мајтап со мојата смиреност..

Kajgana Shop

На врв Bottom