Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.556
- Поени од реакции
- 26.317
Мене сеуште ми даваат 26 год иако сум доста повеќе над тие години. Кога ќе вадам нов извод и лична со С. Македонија ќе му речам со поткуп на шипото таму да ме пише 97 годиште. Одма ќе прифати и никој нема да примети.
Пак ли си под дејство на опијати бе брат?Мене сеуште ми даваат 26 год иако сум доста повеќе над тие години. Кога ќе вадам нов извод и лична со С. Македонија ќе му речам со поткуп на шипото таму да ме пише 97 годиште. Одма ќе прифати и никој нема да примети.
На Мбапе му е понудено за една година да земе повеќе од што цел живот ќе земат најдобрите во НБА, ама уште не може да и влезе во глава дека не е сокер, фудбал е.
Чекај брат ќе сакаат и светско кошарка да организираат ќе им дојде редот и на нив.На Мбапе му е понудено за една година да земе повеќе од што цел живот ќе земат најдобрите во НБА, ама уште не може да и влезе во глава дека не е сокер, фудбал е.
И ќе гледаш aмерички твитови место Basketball ќе пишат NBA...Чекај брат ќе сакаат и светско кошарка да организираат ќе им дојде редот и на нив.