Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.565
Поени од реакции
13.895
:pos:

Adil Rami: "Nakon finala Svjetskog prvenstva predsjednica Hrvatske mi je rekla 'lijepi brkovi', na što sam ja odgovorio 'volim Mikonos' (grčki otok)."

"Ne znam zašto, ali uvijek miješam Hrvatsku i Grčku. Zatim me je Olivier Giroud pogledao i rekao 'jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj'."

Бонус коментар под постот: " I ja uvijek mjesam Francusku I Afriku" :pos:
 

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.793
Поени од реакции
7.017
Jedna od najprepoznatljivijih fotki engleskog fudbala je upravo ona na kojoj Vini Džons hvata za skrotum Pola Gaskojna dok ovaj šišti kao ekspres lonac na trojci.

E pa Gaza je ceo taj njihov duel opisao u svoj bigrafiji ’Gazza: My story’, a mi prenosimo:

Sećam se da sam bio bolestan pred tu utakmicu. Čuo sam priče o Viniju a on je izgledao masivno. Privukao sam pažnju fotografa a onda mi je prišao Vini i rekao:’Ja sam Vini Džons i ja sam jebeni cigan. Danas smo samo ti i ja debeli, samo ti i ja.’ Udarao me po celom terenu, čak i kada bi otišao da izvede svoj čuveni dugi aut šaputao bi preteći ’Idem da izvedem aut, a onda se jebeno vraćam!’

A onda je stao ispred mene čekajući da se izvede slobodan udarac, uhvatio me za muda – vrištao sam kao lud, ali niko nije primetio. Onaj ko je ovo uslikao mora da je zaradio bogatstvo, slika je postala jedna od najpoznatijih u svetu fudbala!

Srećan rođendan čika Vini FB_IMG_1546758221515.jpg
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.538
Поени од реакции
62.416
Го испрозивале зашто јадел позлатен стек од $1000, иако, и да не јадеш нешто такво, нема да излезеш од ресторанот со сметка помала од $500. E сега, пцовките кога ке ги преведеш на балкански јазик, ко Салихамиџиќ да му ги пишувал.

Мајка, баба, пукнат кондом, фамилијарно стебло. :pos:

Сељо.

 

Kajgana Shop

На врв Bottom