Обично го избегнувам т.н. генерал, бидејќи не сакам кловнови, но денес решив да го прегледам видеото да видам што се изнатрескал. Што да види човек. Жива трагедија е. Типичен политички полтрон како оние што ги влечкаат по автобуси на митинзи, ама батево ете успеал покрај бранителите да исплива малку повисоко во политиката или народски кажано подлабоко во гомната.
Не помалку трагично од тоа што Стојанче за пари си го продаде газот е тоа што верува во глупостите што ги треска.
Меша термини, не разбира основни работи од политиката, менува мислења постојано и згора на сѐ мисли дека народот му верува. Уште вика не е сменато името, туку има придавка само.
Па го прашува ефтов дали учел граматика и дали знае што се придавки, подмет и прирок. Мешање баби и жаби.
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Па, овој да ми беше роднина ќе пропаднев во земја од срам. Не можам да сфатам како еден воен ветеран и пред сѐ инвалид од војната 2001 може да го проголта сѐ што се готви во кујната на железниот опинок. Да го е*еше немаше толку да го брани.
И ефтов е тежок сончоглед. Пред 10 години ме блокира на фб, бидејќи не се согласував со негово мислење. Ниту го навредив, ниту го опцув, туку културно му одговорив зошто не се согласувам и ме блокира.
И тој е тежок профитер. Кој дава кеш за него. Ни трошка достоинство нема во него. Џабе сега глуми некој праведен. Да му понуди железниот опинок функција и привилегии одма ќе смени мислење и ќе влечка по емисии дпмневци за да ги ремети. За реметење во северна има со лопата да ринеш, ама џабе е сѐ. Никое фајде од тоа сега. Васко сега игра на картата сензација. Демек кој е актуелен ќе го реметам.
Но, вчера и тој потфрли на интервјуто. За последниве 10 години стојанче има материјал за реметење 10 години од сега во иднина. Сѐ што посра за време на “режимот“ си го изеде за време на “хунтата“.
![Аплауз :aplauz: :aplauz:](/styles/default/xenforo/emot/aplauz.gif)
Подемот го направи пред МТВ, а ќе заврши за МТВ.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)