Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му се може. Зошто да не?
A internet domenot ke go menuvaat ? Od .mk vo .nmk ?
Чисто информативно ме интересира дали има некое видео, некој доказ дека толпата се поздравувала со Артан Груби?При резолвирана истрага, која ги покажа причините за 27-ми април, а кои сите ги знаевме и пред тоа, смешно е тврдењето на Богоевски дека они го кркале затоа што толпата сакала Талат да го линчува, затоа што добро знаеме зашто толпата влезе (а тоа нема благе везе со Талат) и видовме како таа толпа се поздравува во помин со Артан Груби, истиов кој му дава знак на Талат да ја прекине седницата за Трајко.
Врзани им се гаќите на ДУИ со грујово ВМРО повеќе од што се гледа.
Заев: Изразуваме големо незадоволство и револт за седницата за Вељановски
Човеков нема никаков срам. Па да набројам каков револт и незадоволство имаме за неговите случаи:
Е па.. не се сите исти, очигледно.
- Аболициран е за Глобал
- Прогласен е невин за барањето на мито (на апелација е случајот и не е чепнат, а за Груевски ги мина сите инстанци. Пресудите на Основен суд им беа со разлика од 2 дена)
- Јанева незаконски го зеде случајот Пуч каде го уценуваше тогашниот премиер, за да после се откаже од гонење.
Нови бомби има или завршија?
Па на видео и го видовме тоа.Чисто информативно ме интересира дали има некое видео, некој доказ дека толпата се поздравувала со Артан Груби?
Уште не е целосно завршен меѓународниот притисок за СДСМ и ДУИ да настапуваат како еден субјект. Ама при крај се со таа работа, ќе влеземе во НАТО кај и да е. После тоа ќе биде тоа уште позабавно куалиција.Типичен комуњарско-плачипичкарски потег: плачат зошто Талат не им дозволил да го прекршат деловникот и да изгласаат одземање на мандатот на Вељановски.
Фаќаа прашина во опозиција 11 години и уште не им иде паметот. Па уште се курчат, сакаат сите одлуки во собрание да ги донесат со кршење на деловници и закони, демократите мајкини.
Како ДУИ си брише чевли од фаците на СДС-овциве, алал да им е. Ги доведоа во ситуација да плачат зошто ДУИ не им дозволил да го прекршат деловникот.
![]()