Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кое е ова правило да не присуствуваш на пресудата, ако си бил Курназ Атанас да трошиш народни пари, биди фраер и да си ја чуеш пресудата

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Да бе, политичка ами како. За тоа на М. Најверојатно за Македонија. Ај па ке и носите бричови во Идризово. Може и не, ако гласа, а ке гласа....
Јас не реков дека нема да има затвор. Има, тоа е хајката. Тенк е најбаналниот судски процес.
Ме интересира како ќе заврши набавката на полициски возила од фирмата донатор на СДСМ, без тендер. Јас верувам дека нема никој да ја спомене.[DOUBLEPOST=1538995182][/DOUBLEPOST]
6 godini za gordana jankulovska,wow
Смешно. Украла нешто па вака?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Верувам, сдк не е курир па да тресе глупости, обично имаат точни информации.
Сдк често имаше неточни информации. Посебно сега кога живеат од странски (еу) пари и не се ни независни. Ионака шпекулации од овој вид не се карактеристика на добро новинарство. Уште живее од имиџот на колумните во времето кои и онака забегаа.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Фрчат пресуди од ко пропадна референдумот. Оти чекаа? Или пропадна пазарот?

Друго: Заев купува 11 пратеници. Ај што таквиите треба да се пратат на голи оток но каква слика пуштаме? Се купуваат пратеници со милионски суми, ало?! Па после Русија била лошата страна. Море само еден севернокорејски Ким за таквиите треба.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.005
Поени од реакции
51.185
Да бе, политичка ами како. За тоа на М. Најверојатно за Македонија. Ај па ке и носите бричови во Идризово. Може и не, ако гласа, а ке гласа....
Mene mi e dovolno sto si spremen ona da ne lezi za da pomine dogovorot na tvojot nobelovec.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.094
Поени од реакции
11.502
Фрчат пресуди од ко пропадна референдумот. Оти чекаа? Или пропадна пазарот?
Ако не сакаат милом ќе пробаат силом. Како ги набија у ќоше Грујо и Гоца, не би ме изненадило сите пратеници на ДПМНЕ да гласаат за промена на името.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
кое е ова правило да не присуствуваш на пресудата, ако си бил Курназ Атанас да трошиш народни пари, биди фраер и да си ја чуеш пресудата
Е пoмaлку чуднo,oд сите грдни пaри штo се укрaдoa дa се судaт зa незaкoнскa нaбaвкa нa вoзилo,не декa не требa скрaјa билo

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Вмро Мвро а :)
Само се надевам ова ќе прерасне у пракса за стално у државава, да се очистиме од сите смрадови кои што се иживуваат за време на власт

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Ја сум за да лежат ако направиле нешто. Ама вака во врска со референдумот ова е само пазар и не им е дојдено до правна држава. Да изјавеше Грујо да одат дпмневците на гласање немаше да го осудат. Вака ќе влеземе во Еу? Абе после некоје време токму овие работи ќе ги земат за да покажат дека не сме спремни за ЕУ.
Ако не сакаат милом ќе пробаат силом. Како ги набија у ќоше Грујо и Гоца, не би ме изненадило сите пратеници на ДПМНЕ да гласаат за промена на името.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom