Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ја сум за да лежат ако направиле нешто. Ама вака во врска со референдумот ова е само пазар и не им е дојдено до правна држава. Да изјавеше Грујо да одат дпмневците на гласање немаше да го осудат. Вака ќе влеземе во Еу? Абе после некоје време токму овие работи ќе ги земат за да покажат дека не сме спремни за ЕУ.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Tреба да ја осудат брклата или не треба?

Да или не?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Tреба да ја осудат брклата или не треба?

Да или не?
Читај што пишав. Ако е виновна да. Има судови. Чудно е после пропаднат референдум две крупни одмазди односно осуди де.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Морам да нагласам имајќи ги предвид прислушуваните разговори, дека не сум сигурна дека хуманоста е особина на самата обвинета – посочи Фетаи.

Ja poli so lava.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Читај што пишав. Ако е виновна да. Има судови. Чудно е после пропаднат референдум две крупни одмазди односно осуди де.

Чудно е затоа што ти сакаш да биде чудно. Има судови, најдоа дека е виновна и ја осудија. А ако ти сакаш да си правиш филмови, тоа е твоја работа.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.964
https://telma.com.mk/predlog-izmenite-na-ustavot-na-deneshnata-vonredna-vladina-sednitsa/

Предлог измените на Уставот на денешната вонредна владина седница

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 92-та вонредна седница со единствена точка на дневниот ред – Предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија со насоки за изменување и дополнување на Уставот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
https://telma.com.mk/predlog-izmenite-na-ustavot-na-deneshnata-vonredna-vladina-sednitsa/

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 92-та вонредна седница со единствена точка на дневниот ред – Предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија со насоки за изменување и дополнување на Уставот.
ете зш Гоца денес го сркна, имало друго на агендата, барем ова добро го научија од вмро

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Жорж развалуваш со хуморов преку сарказам еј, Џерваис не ти е рамен, немој ќе погинеме.
Е арно штом велиш така. На твоја кожа би се бунел.. ама за друг... :)[DOUBLEPOST=1538997005][/DOUBLEPOST]
Ако не сакаат милом ќе пробаат силом. Како ги набија у ќоше Грујо и Гоца, не би ме изненадило сите пратеници на ДПМНЕ да гласаат за промена на името.
Да. Ама за тоа потребна е и внатрешни предавници, „петта колона“. Се надевам дека и таквите ќе влезат во новите историски учебници договорени со Грција и Бугарија.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.441
Поени од реакции
4.359
Mene mi e dovolno sto si spremen ona da ne lezi za da pomine dogovorot na tvojot nobelovec.
Јас не сум за таа опција, напротив, јас сум сите тие муповци да си лежат долго и секако да им се најдат и одземат вреќите со пари кои ги украдоа. Да бидат пример на сите сегашни и идни политичари да не прават криминал. Но, за нивна среќа, имаат ас во ракавот, а тоа е нивниот глас во собрание кој и е многу потребен на оваа власт и затоа сум сигурен дека ке се испазарат. Не дека јас сакам. Јас сум да си лежат, а договорот секако ке помине со нив или без нив, само што без нив работата малку се одолговлечи.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983

Значи, за џабе беше (консултативниот) референдум. Консултацијата иако не помина успешно, се тера понатаму.
Ај, некое „СЈО“ може ќе ги казни оние што потрошија залудно милиони за непотребна кампања, ама тогаш казните треба да се доживотни, кога Гоца 6 г. ја осудија.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Значи, за џабе беше (консултативниот) референдум. Консултацијата иако не помина успешно, се тера понатаму.
Па консултацијата помина успешно. Тие што беа заинтересирани за проблематиката излегоа и кажаа што мислат. Другите нека седат во визба и нека чекаат друг да им го среди животот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.890
Ај, некое „СЈО“ може ќе ги казни оние што потрошија залудно милиони за непотребна кампања, ама тогаш казните треба да се доживотни, кога Гоца 6 г. ја осудија.
Сеуште не верувам дека Груевски ќе лежи, а ни Гоца.

Едино можда некој од овие што избрзаа да му го спасуваат газот на својот господар у собрание на 27-ми.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871

Ако дозволи ДПМНЕ ова да пројде, толку од нив.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.890
Ако дозволи ДПМНЕ ова да пројде, толку од нив.
После усвојувањето на амнестијата за воени злосторства, ВМРО може комотно да гласа за било што. И Апокалипса да е на дневен ред може да дигнат рака.
Нема влакно да им фали и на следни избори ќе победат.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.890
Сирот ти паразит, пак ке треба да менуваш партиски дрес ако има избори.
Мило ми е што се грижиш, ама ова не е тема за мене.
Кажи нешто за алуминиумот со кој не прскаат, ураниумот кој ни го ставаат во водата, 3000-те муџахедини кои од кај 2106-та чекаат сигнал на северна граница, милионите кои од тогаш марширале накај Македонија и кажи нешто за 150.000 кои исто така чекаат од 2016-та, ама на јужната граница.
И да не набројувам, сите библиски зла се надвиснаа над Македонија, а Груевски е на суд. Кој ќе не спаси?

А ти за мене си се загрижил...:tapp:
Мене Сорос ми има извадено пасош со кој можам секаде да одам, а на Флорида ме чека апартман, одкога тука ќе си ја завршам работата. Немај гајле ти за мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom