Верига на хрватски слаткарници во Македонија, сестра Љубе главен мајстор бозаџија. Пара инвестиции па па па кај ќе ни биди крајо.ај олабајте малце, пошто нема нато и еу во догледно време сега коа ќе се разработи тоа СОВЕТНИКОТ за странски инвестиции *љубе бошковски де, има да прска од сите страни,
кеш кеш![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. ни се еба мајката со ваква држава. паковајте куферите фатите некаде сРанСво дури не удрија визен режим пак или дури не и се еба матер на ЕУ. Барем има некоја фора од 5-8 години сигурно - таман во било која држава да одите ќе имате можност да барате државјанство.
Не станува збор за партиско препукување! Чудно е да мислиш дека од Љубчо зависело дали ќе има војна. Подобро НАТО под чие владеење е Косово да објаснат како дозволуваа од таму да доаѓаат и да се враќаат бригади на ОНА. Штом згуснеше.. назад на Косова, па припукај овде, па со автобус како туристи ги собраа од Арачиново правец Косова, на реабилитација, од стресот.бидејќи во 2001 направи војна т.е. дозволи војна и така почна се со ова албансково племе (малцинство де).
така да, дај молим те прескокни ме во партиски препукувања пошто пун курац ми е од тоа.
за него терористите на шар планина и тренинг камповите беа свадбари![]()
За оние кои се уценети од тие структури(политичките структури) мора иначе не!
Сигурно. Тоа е политичката хајка.Денес ке го опалат и Горданчето? Јас мислам дека ке биде некаде помеѓу Груевски и оној јадникот, едно 3 години.
Заев е „шалабајзер“ во споредба со Грујо. Грујо не се сеќавам да плукал каде што лижел. Заев тоа го прави дневно по неколку пати.Заев е Грујо x 10 преварант. Во година ипол се што кажа 99.9% излажа. За оној командантон имаше реакција за не бил советник, 500-600 евра плата, го излажа цел народ и го стави во м-нав за поголема плата,
Да бе, политичка ами како. За тоа на М. Најверојатно за Македонија. Ај па ке и носите бричови во Идризово. Може и не, ако гласа, а ке гласа....Сигурно. Тоа е политичката хајка.
Верувам, сдк не е курир па да тресе глупости, обично имаат точни информации.
Мора да се направи договор околу разликите за нашето име во ОН, да речеме, меѓународното име ќе ни биде Р. Северна Македонија. Другото не се преговара.И тоа доведува отново пат ситуациja. Ке почнат нови преговори со Грциja? Ке туркат наново договора от Преспа?
Еве да допуштим, иде ДПМНЕ на власт и што? Ке седнат Мицковски и Ципрас или Мицковски и Мицотакис да се договарат и ке направат по-добар договор?
Мораш да ми дадеш број од дилерот70 имаат, уште 11 им фалат за 81. Не знам дали е валидно 80, треба да видам како беше дефиунирано 2/3 мнозинство...
Не е смешна таа финта, сите веке ја употребуваат... дај ми број од дилеротМораш да ми дадеш број од дилерот
Мислам дека 71 имаат, а требаат 80 (2/3)[DOUBLEPOST=1538994928][/DOUBLEPOST]70 имаат, уште 11 им фалат за 81. Не знам дали е валидно 80, треба да видам како беше дефиунирано 2/3 мнозинство...
Има ли некој информација зошто не се разгледува преставката до Уставен Суд за уставноста на СЈО? Тодор Петров мислам дека ја поднесе уште пред 2 г. отприлика, може и повеќе.Али ипак, онака уз пат бара ново СЈО, покрај друго све.