Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Вие со бугарски пасош нема да бидете задоволни?Fatime Fetai, site kje bidat srekjni. stranci, feministki, sdsmovci, graghani. site.
Вие со бугарски пасош нема да бидете задоволни?Fatime Fetai, site kje bidat srekjni. stranci, feministki, sdsmovci, graghani. site.
Дoдекa не му ги земaт другите снимките нa Грујo,слoбoдaтa му е зaгaрaнтирaнa.Акo видиме декa гo стрпaле знaчи му ги земaле.Имa и други снимки зa oвие мoментaлнo штo се нa влaстАко не заглави у затвор со бате Саше. А ќе се погрижат да заглави, меџународната за све ќе се погрижи.
со пропаднат правен систем како нашиот ништо чудно и оштета да добијат од државата. Уште чекам СЈО да најдат сериозни докази против пљачкањето на државава, за срамниот рекет и еден куп неправилности за време на нивното владеење, за 500 илјади фантомски гласачи, за скопје 2014. Мене ме боли кур ако го фатиле двојче за транспортот, то ти е ситна роба, сакам да видам како ќе ја скинат главата на предходниот режим ама се повеќе и повеќе верувам дека ништо нема да докажат.Ако не заглави у затвор со бате Саше. А ќе се погрижат да заглави, меџународната за све ќе се погрижи.
Kакo се наметнува претседател? Со наметка?Претседателските избори 2019 ќе бидат кључни за Македонија и за нас како народ.Ако успеат да ни наметнат претседател албанец во името на некој си мултиетнички граѓански соживот ,тоа ќе биди почеток на крајот на државата!
Па нормално дека ќе има кога Саше сите ги прислушкувал. Но, што може да има на тие снимки освен можеби швалерисување што е тотално небитно. Не ти држи вода муабетот, какви злоупотреби можела да врши партија која 11 цели години не помирисала власт ? Така да не ми е за верување баш дека тие снимки го држат Грујо на слобода.Дoдекa не му ги земaт другите снимките нa Грујo,слoбoдaтa му е зaгaрaнтирaнa.Акo видиме декa гo стрпaле знaчи му ги земaле.Имa и други снимки зa oвие мoментaлнo штo се нa влaст
Немoј дa мислиш декa oпoзицијa немoже дa не биде вмешaнa вo нелегaлни aктивнoсти.Ти текнуе нa снимките сo брaт Љубе? Нaместен или не гo имa нa снимкa.А дaли прислушкувaл Сaше дaли Зoки дaли Никoлa е небитнo.Вaжнo е кoј ги имa тие снимки и зa штo мoже дa ги упoтребиПа нормално дека ќе има кога Саше сите ги прислушкувал. Но, што може да има на тие снимки освен можеби швалерисување што е тотално небитно. Не ти држи вода муабетот, какви злоупотреби можела да врши партија која 11 цели години не помирисала власт ? Така да не ми е за верување баш дека тие снимки го држат Грујо на слобода.
Народот не гласаше против таканаречен ,,режимот” туку гласаат оти се глупи тоа е факт за жал,а не против режимот тоа е беден изговор да си оправда од сопствените размислувања и постапкиКолку е неспособен Заев и неговата квази влада што успеаја да го направат нај непопуларниот претседател во историјата на Македонија нај популарен. Плус е жив доказ дека од лошо има и полошо. Убеден сум дека народот го гласаше не од што веруваше во него, туку против режимот.
не треба снимки, се се знае ама немаме ние никогаш независно обвинителство, а за време на дпмне дури не беа способни ниту опозициони криминалци да осудат..Па нормално дека ќе има кога Саше сите ги прислушкувал. Но, што може да има на тие снимки освен можеби швалерисување што е тотално небитно. Не ти држи вода муабетот, какви злоупотреби можела да врши партија која 11 цели години не помирисала власт ? Така да не ми е за верување баш дека тие снимки го држат Грујо на слобода.
Ши.пт.арите и педерите во Македонија се заштитени со закон.
е голема работа што му ја скинале белешката, па боки 13 си има по дифолт гејскодипломатски статус
Ама затоа има различен третман од судството. Ситуациите се премногу слични.Знам што ќе тврдеа, истото го велам и за детево што го згазија во Куманово. Истото би го прашал и неговиот родител, при здрав памет со цело семејство со него, жена и дете/деца он земал се тепа и објаснува политики. Сврти се на страна, собери си опашката и отиди си на крај краева.
Две ситуации каде што родителот е виновен (според мене) а завршуваат со (за огромна жал) трагичен крај, во двете ситуации децата страдаат.