Слободан Милошевиќ - херој или предавник?

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Не антимакедонски.
Значи, вака, ако разбирам како што треба...
Слободан Милошевиќ ја подарил независноста на Македонија (за разлика од другите делови на СФРЈ), за да игра грчка игра против Македонија. Прво треба да му се заблагодариме на Слобо што ни даде на тацна држава, а потоа да го пцуеме бидејќи тоа е дел од анти-македонскиот план кој Србите и Грците го направиле. Така?

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
Значи, вака, ако разбирам како што треба...
Слободан Милошевиќ ја подарил независноста на Македонија (за разлика од другите делови на СФРЈ), за да игра грчка игра против Македонија. Прво треба да му се заблагодариме на Слобо што ни даде на тацна држава, а потоа да го пцуеме бидејќи тоа е дел од анти-македонскиот план кој Србите и Грците го направиле. Така?

Kako be taka ni ja podari drzavava ko mozi Makedonija od Milosevic da bese,ti razmisluvas nesto pred da zbornis ili taka od patiki gi vadis mislive?
Ni ja podaril drzavata,da ne bese od tatkamu,ebamu gnasata gnasosana.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Kako be taka ni ja podari drzavava ko mozi Makedonija od Milosevic da bese,ti razmisluvas nesto pred da zbornis ili taka od patiki gi vadis mislive?
Ni ja podaril drzavata,da ne bese od tatkamu,ebamu gnasata gnasosana.
Take it easy...
Тоа не е моја теорија туку на блгарон погоре

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Не антимакедонски.
Другар се губиш. Првин Слобо е во сојуз со нас, после антимакедонец, после ќе речеш неутрално било...:vozbud:
Дај ни некоја издржана теорија (макар и САМО теорија). :smir:

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
Jas kolku sto se sekavam a i imam procitano vamu tamu Makedonija bese ramnopravna republika vo SFRJ i nejziniot narod na referendum se izjasni za nezavisnost kolku so se sekavam,i vo nikoj slugaj Milosevic nisto ne ni podari tuku bas naprotiv zede se so mozese da se zemi,da mozese i zgradite vo kasarnite ce gi premestese vo Srbija da mu ebam se da ne karam.

Take it easy...
Тоа не е моја теорија туку на блгарон погоре

Izvini togas brat ne procitav ko so treba:toe:

Stom se raboti za blagonadezen togas jasno mi e se,nivnite teorii nikoj ne moze da gi razjasni so niv ne mozis duri ni da polemiziras ednostavno nivnite teorii se nesoborlivi i sigurno se zagovaracki protiv niv garant:tapp:

Milosevic-beskrupolozna srpska nacionalisticka svinja.

A i licese na svince ne?

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Добро бе да му ебам пиперот до кога комуњара ќе го китите дека бил националист?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Денар, денар си ви е најдобро. Ем е старата римска монета, ем е многу близок до српскиот денар, што добро покажува истовремено соништата во Македонија и вистинската состојба. Јустинијан или Слободан чудно совпаѓање, ќе ја видиме таа работа.

За Слободан Милошевиќ мора да се разговара во смисла на неговото однос кон Македонија, бидејќи тој има однос, а не што е надробил во Србија, Босна, Хрватска и Словенија.
:tv::tv: Исто така и Љубчо е човек на Слобо, заедно со денарот идеше у пакет :pos2:

J

Johnny Stulic

Гостин
Слобо беше најголемиот српски душман и најслаб политичар најверојатно на векот, за време на неговото владеење во Србија успеа да потроши и изруши се тоа што остана од некогашниот режим кој работеше на систем Трепча ради Београд се гради.

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Izvini togas brat ne procitav ko so treba:toe:

Stom se raboti za blagonadezen togas jasno mi e se,nivnite teorii nikoj ne moze da gi razjasni so niv ne mozis duri ni da polemiziras ednostavno nivnite teorii se nesoborlivi i sigurno se zagovaracki protiv niv garant:tapp:
Така е како не читаш целата тема, а само последната страница. И повтараш како расипан грамофон едни и исти работи.

Проблемот со БиХ и Хрватска е спрското малцинство и нерешените прашања.
И во Македонија има српско малцинство, па со него не се тепахте. Изгледа дека Србите во Хрватска и Босна се полоши од ваште. Вие се тепахте со Албанците, можеби тоа беше целта, Албанците да ги заменат Србите.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
И во Македонија има српско малцинство, па со него не се тепахте. Изгледа дека Србите во Хрватска и Босна се полоши од ваште. Вие се тепахте со Албанците, можеби тоа беше целта, Албанците да ги заменат Србите.
Со православни нема тепање.

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Со православни нема тепање.
Словени, антички, римски, а сега и православни. Леле, леле каква каша.

:tv::tv: Исто така и Љубчо е човек на Слобо, заедно со денарот идеше у пакет :pos2:
Љубчо е со бугарски пасош и нема врска со Милошевиќ и Србите.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Дај објасни ја поентава на ЗАГОВОРОВ :vozbud:.
Што ковале Милошевиќ и македонскиот државен врв во 90тите?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Така е како не читаш целата тема, а само последната страница. И повтараш како расипан грамофон едни и исти работи.

Нема само српско малцинство со кое не се тепаме , има и турци ,власи ,роми итн..Сите кои се лојални на државата, живеат и ги почитуваат законите немаат никаков проблем, имаат свои права и слободи кои во вашиот татароиден ментален склоп е поим без дефиниција.Околу тепањето со албанците , не е лошо драг мој комшија татароглу да прашаш за време на официјална фашистичка Блгарија (сега е неофицијална) кога Македонија е под бугарска окупација колку ќотек јаделе и албанците од бугарите.Сакам да кажам дека темата околу тепање најмалку треба да биде спомната од покондурените наследници на босото и диво племе на Џингис Кан.И све тоа за жал на тие кои ве покондуриле , со сперма ве опралие да личите на европски народ , ве описмениле,а до пред некоја година и леб ви даваа затоа што бевте бедни голтари со 5 марки плата и се бесевте да не умрете од глад, ви помагаа тие што не ги признавате-МАКЕДОНЦИТЕ :toe:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Дај објасни ја поентава на ЗАГОВОРОВ :vozbud:.
Што ковале Милошевиќ и македонскиот државен врв во 90тите?
Еве една теорија која не успеала бидејќи Киро Глигоров се пишманил :).
Не можејќи да издржи на повеќе фронтови Милошевиќ ја повлекува ЈНА од Македонија со надеж дека старото Комунистичко раководство ќе биде за него и ќе му се вратат во секој момент кога тој ќе посака?
Кога тој посака тогаш Киро Глигоров му рече НЕ и наредниот ден беше извршен атентат врз него!
Што мислиш, таа теорија дали држи вода?

Kajgana Shop

На врв Bottom