Слободан Милошевиќ - херој или предавник?

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Чекај,чекај,чекај 100 албанци останале во Приштина?

Бреј знаев дека ве ранат со нешто неадекватно но до волку да е работата незнаев.

Б

Бат Елохим

Гостин
Милошевич е предавник. На сопствениот народ. Прво ја бранеше југославија :) па сакаше да апне од Хрватска, па ја сотре Босна и посеа семе на верски фанатизам, па се им се врати преку Косово, на Србите нормално тој си беше на одмор у Хаг. И што е најтрагично сеуште луѓето го сметаат за херој. :angry3:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Е море Србуле , сте масакрирале деца и жени низ цела југославија , а само во Босна 20.000 деца , и тука постуваш секој ден оружја уште ? Зад себе сте оставиле само масовни гробишта , и ми глумиш тука херој , куртон еден .

Повеке имас тука пиздо http://www.freeserbia.net/Documents/Etnicko%20ciscenje%20na%20Kosovu.html

..........

Кој киднапира деца за органи ?

Кај се иљадници исчезнати Срби ?

И цел свет ќути. Нема ни еден терориста албански во Хаг.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Srbite najgolemata greska ja napravija sto go ostavija ovoj ludak na vlast tolku dolgo vreme. Zaedno so drugarite na Tachi, Picasso i kompanija, so chetnicite (da, balistite se nacisti) gi stavi na vlast sheshelj, drashkovich i slichno, pa ovie siluvaa, kolea, masakriraa bez nikakva prichina. Uspea da Bosna ja napravi od najsekualrnata zemja vo SFRJ vo najislamistichkata, kako i da napravi ogromen broj na tn. voeni bebinja, vo prevod bebinja od zeni koi bile siluvani od srbi.
Za Kosovo pak, negovite gluposti odat uste so Azem Vlasi i Rugova, koi bea za mirni i chovechki pregovori, i da se pregovarase Kosovo uste ke bese pod srpska vlast. ama dojdoa degenrici kako Meneudh Tachi i slichno, koi bea ponacisti od Srbite, i pocnaa da pravat gomna vo kosovo, makedonija i slicno.
Za kraj, Tugman i Milosevic ja pocnaa prikaznata, Izetbegovich ja prodolzi, a Menduh/Hashim Tachi (ke)ja zavrsat.

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Милошевич е предавник. На сопствениот народ. Прво ја бранеше југославија :) па сакаше да апне од Хрватска, па ја сотре Босна
Заборави дека сакаше да апне и Македонија. Заврши тој својата работа во Македонија. Купи ТВ канали, весници за пропагандиране на србството. Успеа паричната единица на Македонија да ја крсти како српскиот динар. Смени само една буква да не помисли некои, дека Македонија е Јужна Србија. Не знам што кеше да се случи во Словенија или Хрватска со овој кој направи обид да крсти нивната валута денар.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Успеа паричната единица на Македонија да ја крсти како српскиот динар. Смени само една буква да не помисли некои, дека Македонија е Јужна Србија. Не знам што кеше да се случи во Словенија или Хрватска со овој кој направи обид да крсти нивната валута денар.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Намали со буниките...
пиши во гугл denarius па види што, како е работата.

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Намали со буниките...
пиши во гугл denarius па види што, како е работата.
Стара римска монета?? По римско време не постоела македонска држава. Или тоа е дел од антиквизациата. Да не изградите на плоштадот сега и споменик на некој римски император.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Стара римска монета?? По римско време не постоела македонска држава. Или тоа е дел од антиквизациата. Да не изградите на плоштадот сега и споменик на некој римски император.
Ако си толку глуп да не сфаќаш што е работата иди убиј се.......
Прво викаш дека монетата ни е српска,а ние ти викаме дека името римско:tapp:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Да де, дошле Римјаните ја освоиле Македонија и се прогласиле за imperator. Бидејќи без тоа не можеле да бидат императори :vozbud:

Бидејќи знаеш да користиш гугл, напиши Justinian I. И не се секирај, и него ќе можеш да го видиш во Скопје за некоја година :smir:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
А ти сериозно мислиш дека вие Бугарите се нарекувате Бугари по старо-блгарите? Или и тоа е шега

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
А ти сериозно мислиш дека вие Бугарите се нарекувате Бугари по старо-блгарите? Или и тоа е шега
Бугарите се Бугари дали по старо или младо, а вие од сите сте украли по нешто и од Словените и од античките и од Римјаните. Дури и царот на демагозите тешко ќе ја заштити оваа теорија.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Бугарите се Бугари дали по старо или младо, а вие од сите сте украли по нешто и од Словените и од античките и од Римјаните. Дури и царот на демагозите тешко ќе ја заштити оваа теорија.
За лечење на блгарски фрустрации по македонски форуми, за жал се уште не е пронајден лек. :jaj:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
. Без достоинство без образ. Вие сте едини кој во војна се криете позади цивили. Жените ваши, и покрај тоа што се забулени, имаат поголеми муда од вас.
jooojjj bre milojko nikako da mu veruvash na DOBRICA ,ete uveri se , pogledni gi svoite brakata svrbi na video, zhal mi e za vas srbite deka seushte ne se budite od son ,ete samite vashi nikovi go kazhuvat toa >milojo-dillinger-znachi mu se voshituvash na John Dillinger koj bil ubiec i plachkash, drugiot srbin so nikot ASSASSIN-ubiec ?????eee srpska rabota.......

Kajgana Shop

На врв Bottom