Не антимакедонски.Ајде де просветли не, кој е тајниот договор? Анти-бугарски, така?
Не антимакедонски.Ајде де просветли не, кој е тајниот договор? Анти-бугарски, така?
Значи, вака, ако разбирам како што треба...Не антимакедонски.
Значи, вака, ако разбирам како што треба...
Слободан Милошевиќ ја подарил независноста на Македонија (за разлика од другите делови на СФРЈ), за да игра грчка игра против Македонија. Прво треба да му се заблагодариме на Слобо што ни даде на тацна држава, а потоа да го пцуеме бидејќи тоа е дел од анти-македонскиот план кој Србите и Грците го направиле. Така?
Take it easy...Kako be taka ni ja podari drzavava ko mozi Makedonija od Milosevic da bese,ti razmisluvas nesto pred da zbornis ili taka od patiki gi vadis mislive?
Ni ja podaril drzavata,da ne bese od tatkamu,ebamu gnasata gnasosana.
Другар се губиш. Првин Слобо е во сојуз со нас, после антимакедонец, после ќе речеш неутрално било...Не антимакедонски.
Take it easy...
Тоа не е моја теорија туку на блгарон погоре
:tv::tv: Исто така и Љубчо е човек на Слобо, заедно со денарот идеше у пакет :pos2:Денар, денар си ви е најдобро. Ем е старата римска монета, ем е многу близок до српскиот денар, што добро покажува истовремено соништата во Македонија и вистинската состојба. Јустинијан или Слободан чудно совпаѓање, ќе ја видиме таа работа.
За Слободан Милошевиќ мора да се разговара во смисла на неговото однос кон Македонија, бидејќи тој има однос, а не што е надробил во Србија, Босна, Хрватска и Словенија.
Така е како не читаш целата тема, а само последната страница. И повтараш како расипан грамофон едни и исти работи.Izvini togas brat ne procitav ko so treba
Stom se raboti za blagonadezen togas jasno mi e se,nivnite teorii nikoj ne moze da gi razjasni so niv ne mozis duri ni da polemiziras ednostavno nivnite teorii se nesoborlivi i sigurno se zagovaracki protiv niv garant
И во Македонија има српско малцинство, па со него не се тепахте. Изгледа дека Србите во Хрватска и Босна се полоши од ваште. Вие се тепахте со Албанците, можеби тоа беше целта, Албанците да ги заменат Србите.Проблемот со БиХ и Хрватска е спрското малцинство и нерешените прашања.
Со православни нема тепање.И во Македонија има српско малцинство, па со него не се тепахте. Изгледа дека Србите во Хрватска и Босна се полоши од ваште. Вие се тепахте со Албанците, можеби тоа беше целта, Албанците да ги заменат Србите.
Словени, антички, римски, а сега и православни. Леле, леле каква каша.Со православни нема тепање.
Љубчо е со бугарски пасош и нема врска со Милошевиќ и Србите.:tv::tv: Исто така и Љубчо е човек на Слобо, заедно со денарот идеше у пакет :pos2:
Дај објасни ја поентава на ЗАГОВОРОВ .И во Македонија има српско малцинство, па со него не се тепахте. Изгледа дека Србите во Хрватска и Босна се полоши од ваште. Вие се тепахте со Албанците, можеби тоа беше целта, Албанците да ги заменат Србите.
Нема само српско малцинство со кое не се тепаме , има и турци ,власи ,роми итн..Сите кои се лојални на државата, живеат и ги почитуваат законите немаат никаков проблем, имаат свои права и слободи кои во вашиот татароиден ментален склоп е поим без дефиниција.Околу тепањето со албанците , не е лошо драг мој комшија татароглу да прашаш за време на официјална фашистичка Блгарија (сега е неофицијална) кога Македонија е под бугарска окупација колку ќотек јаделе и албанците од бугарите.Сакам да кажам дека темата околу тепање најмалку треба да биде спомната од покондурените наследници на босото и диво племе на Џингис Кан.И све тоа за жал на тие кои ве покондуриле , со сперма ве опралие да личите на европски народ , ве описмениле,а до пред некоја година и леб ви даваа затоа што бевте бедни голтари со 5 марки плата и се бесевте да не умрете од глад, ви помагаа тие што не ги признавате-МАКЕДОНЦИТЕТака е како не читаш целата тема, а само последната страница. И повтараш како расипан грамофон едни и исти работи.
И во Македонија има српско малцинство, па со него не се тепахте. Изгледа дека Србите во Хрватска и Босна се полоши од ваште. Вие се тепахте со Албанците, можеби тоа беше целта, Албанците да ги заменат Србите.
Еве една теорија која не успеала бидејќи Киро Глигоров се пишманил .Дај објасни ја поентава на ЗАГОВОРОВ .
Што ковале Милошевиќ и македонскиот државен врв во 90тите?