- Член од
- 14 јуни 2008
- Мислења
- 1.369
- Поени од реакции
- 1.075
Не би го избришал неговиот фб профил,ако не е така.
Не би се појавиле истите болести и да пишува за нив,долго истражував за него.
А ти бе мутав еден, на ваков најде да се праиш Фаца?
Не би го избришал неговиот фб профил,ако не е така.
Кога секој 2 збор е за мене и 2 месеци е опседнат со кажување не вистини и ми го руши угледот време беше да му вратам на мој стил.
Да де, мислев на мартин
У случај ова да е одговор на тоа погоре што прашав - ништо не разбрав што ми одговараш. Озбилно ли се заебаваш со нечиј обид или план за самоубиство?
Чим тој се заебава на моја сметка и зборува не вистини дека јас и тој сме имале нешто,а воопшто сме немале ништо,морам да ја изнесам вистината на виделина.
Тоа е се што имам да кажам,како врв на капакот беше неговото мислење за девојка ми,а кој каже нешто за што ми е драго има да го јаде.
Чим тој се заебава на моја сметка и зборува не вистини дека јас и тој сме имале нешто,а воопшто сме немале ништо,морам да ја изнесам вистината на виделина.
Тоа е се што имам да кажам,како врв на капакот беше неговото мислење за девојка ми,а кој каже нешто за што ми е драго има да го јаде.
И ти си језив...Не би го избришал неговиот фб профил,ако не е така.
Некои луѓе истражуваат за семинарски, некои за дипломски, магистерски, докторски, а некои и за глупости.![]()