Сликите на Скопјаница

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stef Bachatero

Гостин
Hi everyone. I recently became a member and this is my first post. My name is Martin and I’m 26 years old and my native language is not English so please excuse me if there are some writing errors.
About my life: since I can remeber, I’ve always been a very quiet kid who didn’t had any friends. I didn’t had any friends because most of the time I had nothing to say to anyone( and I’m still like that ). I passed my whole 26 years of existence without having a single friend. Up until 2003 I didn’t had any problem with that. But since 2003 I am constantly depressed because I don’t have anyone to talk to. I am even more depressed because every girl I’ve met refuses to be my girlfriend and I need love so desprerately because I have never ever been loved by a girl in my whole life. Up until recently I thought that is the worst thing that could’ve happened to me but sadly I was wrong. At age of 24 I found out that I have arhtritis on my legs, so each step I make is causing me pain. On top of it all I have no skills whatsoever so I can’t find any job, and even if I did it would barely pay the food I eat. There will be no money left for medicine to reduce my joint pain

Things are getting worse and worse for me with each passing year. Every day I think of suicide and I think that I’m slowly but surely approaching my breaking point. Life has no meaning to me. There are simply no pleasures in my life. All there is, is pain…… both physical and mental. I would have killed myself long time ago but I don’t want to hurt my parents. If I do that they will be devastated. Also I’m afraid that God will not forgive me for my suicide and send me to hell.
I just feel so hopeless, and every day I wish I could just die of natural causes.
Thanks for spending some time to read my sad life story.
Случајност за коленото не е!
http://forum.kajgana.com/threads/chondromalacia-patellae.71021/

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Чекај, овој е оној Мартин што му даваше совети цел форум за каква фризура да направи како да фати женска па се враќаше со 15645 профила ? :ROFLMAO:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Мартин ака Скопјаница незнам колку профили направи, дечково е упорен има јајца ко кокоси :icon_lol:

S

Stef Bachatero

Гостин
Не би го избришал неговиот фб профил,ако не е така.
Не би се појавиле истите болести и да пишува за нив,долго истражував за него.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Зарем се замараше со него? o_O очигледно си немал попаметна работа отколку со овој лик да се замараш :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Добриот, мирниот и љубезниот Стефан! Браво, го изигра ова за сите пари. Мисир. Се’ што ти се случуваше во темата направена за твој сеир си заслужил според твоиве последни постови.

Колку и да ти има згрешено, со ова не се игра. Само што толку ти фаќа црпката, искомплексиран!
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 01:57 ---
Ако стварно си ти, посети психијатар, нека ти препише некои антидепресиви.

Не е тој, него имаат некоја глупа закачка со членот што на друг форум тоа го има пишано и овој ги вади тие факти демек да го побие. Да го обрука. Не сфаќа колку е сериозна работата, ако е вистина горенапишаното.

S

Stef Bachatero

Гостин
Кога секој 2 збор е за мене и 2 месеци е опседнат со кажување не вистини и ми го руши угледот време беше да му вратам на мој стил.

O

Orion.

Гостин
Не е тој, него имаат некоја глупа закачка со членот што на друг форум тоа го има пишано и овој ги вади тие факти демек да го побие. Да го обрука. Не сфаќа колку е сериозна работата, ако е вистина горенапишаното.
Да де, мислев на мартин

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810

У случај ова да е одговор на тоа погоре што прашав - ништо не разбрав што ми одговараш. Озбилно ли се заебаваш со нечиј обид или план за самоубиство?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom