Сликите на Скопјаница

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Не би го избришал неговиот фб профил,ако не е така.
Не би се појавиле истите болести и да пишува за нив,долго истражував за него.

А ти бе мутав еден, на ваков најде да се праиш Фаца?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога секој 2 збор е за мене и 2 месеци е опседнат со кажување не вистини и ми го руши угледот време беше да му вратам на мој стил.

Абе опрај се, кој углед го имаш ти. Анкета да направиме на форумов ни сам нема да гласаш за тоа дека имаш некаков углед!

Да де, мислев на мартин

Не сум те сфатил, извини.
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 02:02 ---
У случај ова да е одговор на тоа погоре што прашав - ништо не разбрав што ми одговараш. Озбилно ли се заебаваш со нечиј обид или план за самоубиство?

Угледот му го расипувал. Не сфаќаш ти изгледа колку е посериозно углед (кој го немаш) да ти биде расипен одколку нечиј план за самоубиство.

Те, ова форумџиице, не се тоа што беа....

S

Stef Bachatero

Гостин
Чим тој се заебава на моја сметка и зборува не вистини дека јас и тој сме имале нешто,а воопшто сме немале ништо,морам да ја изнесам вистината на виделина.
Тоа е се што имам да кажам,како врв на капакот беше неговото мислење за девојка ми,а кој каже нешто за што ми е драго има да го јаде.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Види го што збори, што споредува.....човеку, нема спас за тебе:facepalm:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Чим тој се заебава на моја сметка и зборува не вистини дека јас и тој сме имале нешто,а воопшто сме немале ништо,морам да ја изнесам вистината на виделина.
Тоа е се што имам да кажам,како врв на капакот беше неговото мислење за девојка ми,а кој каже нешто за што ми е драго има да го јаде.

ахахахаха Епа сам си го еба "угледот" со ова.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810

Искрено, одбивам да верувам дека си до толку отиден.

Јадел гомна за тебе? Цела Македонија јаде гомна за тебе, шупаку еден. Грам мозок во главата да се немало, да ти се намочам у угледите и девојките и невистините што некој за тебе ги шири. Каква вистина изнесе на виделина? Што тебе ти помогна глупион пост со линковите? Фино ли се осеќаш сеа? Као голем фраер си?

Ебате опичениот

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Стеф, не е убаво да удараш под препони. Дечкото има само комплекс на нижа вредност.
Ако е тој Мартин што плачеше, може слободно да заклучиме дека е 10 класи над тебе.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Не би го избришал неговиот фб профил,ако не е така.
Не би се појавиле истите болести и да пишува за нив,долго истражував за него.
И ти си језив...

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Стеф Скопјаница (Мартин) има проблем од кој му зависи животот а ти додаваш масло на огнот. Засрами се.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Некои луѓе истражуваат за семинарски, некои за дипломски, магистерски, докторски, а некои и за глупости. :rolleyes:

Зошто не сфатите дека за УГЛЕДОТ се работи ? :place:

F

FuckYouAll

Гостин

Те личит магаре едно.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Стефане, ако овој Мартин/Скопјаница не е некој твој трет, петти десети профил или уште едан твоја заебанција тогаш правиш голема глупост, ако сето ова си го знаел не ќе било лошо да го пријавиш во некаква институција ( Центар за социјална работа, психијатриска болница).

Да не се лажеме, одамна знаеме дека и тебе не ти се баш сите на број ама сего го претеруваш. Што се однесува до твојот рејтинг и углед, нема ништо да кажам јас, ако ти самиот досега не си свесен.

И повторувам, ова што го напишав важи ако сето ова не е твоја заебанција, но ако е, е тогаш ти со тој што треба да биде пријавен во психијатрија, а не па со луѓе да работиш и да ги тренираш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom