Слаткар(истика)

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
Да бе дечки на Слаткар е гласот. За убав убав ми е шо да лажам сеа, ама песните не се нешто... А за во споредба со др рапери е чиста нулаа! :) А шо е најјако сери за жолтата штампа а си го промовира албумот во Свет, Шоути - јор врдс :)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Слаткар , џака накот ,легијата , темната страна , саф - кој во моментот се растурани како група... нешто најдоброто од македоснкиот рап

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
Слаткар , џака накот ,легијата , темната страна , саф - кој во моментот се растурани како група... нешто најдоброто од македоснкиот рап
За Џака и за Легијата, немам збор - д бест ама за Слаткар си кажав погоре, а Саф и нз кој немам слушнато нешто поќе од нив... Не слушам рап (само по некоја песна) ама знам шо чини, а шо не. Зависи од вкусот :wink:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
За Џака и за Легијата, немам збор - д бест ама за Слаткар си кажав погоре, а Саф и нз кој немам слушнато нешто поќе од нив... Не слушам рап (само по некоја песна) ама знам шо чини, а шо не. Зависи од вкусот :wink:

точно секој си има различен вкус ,а за САФ чим не си чула ништо не знаеш за рапот :smir:

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
точно секој си има различен вкус ,а за САФ чим не си чула ништо не знаеш за рапот :smir:
Абе имам слушнато за САФ како немам :) ама немам преслушано поќе траки за да дискутирам :smir:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Абе имам слушнато за САФ како немам :) ама немам преслушано поќе траки за да дискутирам :smir:

оди на радиомк имаш го целиот алубум ако сакаш да слушнеш повеке траки од ниФ. ..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
меѓу другото темава нека се преименува ''ајде да го вреѓаме слаткар" :)
Епа ај сите да го фалиме тогаш. Секој си има вкус и неможе на сите да им се свиѓа. А како што знам темава е отворена за сите а не само за фановите на Шеќерезада.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Top Tоп, Идиот, Шопинг,Жолта Штампа,Остај ме Да пишувам.. Најмногу ми се допагаат од новиот албум after деталното преслушување на песните :)

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Слаткаристика е царот!Је Је Је
Слаткаристика будало!Је Је Је
Ја дрма Македонија а не само Скопје ко во ’63

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ako знае некој линк да симнам цел албум од Слаткар, на ПП?

Член од
7 јуни 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Излезе и новиот спот на Слаткар, за песната Šoping... искрено уникатна тема, одлично смислен спот

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
У Македонијава ако знаеш за рап прво треба да знаеш како што се Чиста и Саф :pos2: Токму така се согласувам брат :helou:

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
У Македонијава ако знаеш за рап прво треба да знаеш како што се Чиста и Саф :pos2: Токму така се согласувам брат :helou:
Е добро де, реков дека немам слушнато мн песни од нив зато не можам да кажам аууууууууу :) ама од ко ми дадоја линк слушнав и ме бендиса :) иначе нз мн за рап хихи :helou:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Е добро де, реков дека немам слушнато мн песни од нив зато не можам да кажам аууууууууу :) ама од ко ми дадоја линк слушнав и ме бендиса :) иначе нз мн за рап хихи :helou:

ако де затоа сме тука да научиме нешто ... .

Kajgana Shop

На врв Bottom