Слаткар(истика)

Да бе дечки на Слаткар е гласот. За убав убав ми е шо да лажам сеа, ама песните не се нешто... А за во споредба со др рапери е чиста нулаа! :) А шо е најјако сери за жолтата штампа а си го промовира албумот во Свет, Шоути - јор врдс :)

Слаткар , џака накот ,легијата , темната страна , саф - кој во моментот се растурани како група... нешто најдоброто од македоснкиот рап

Слаткар , џака накот ,легијата , темната страна , саф - кој во моментот се растурани како група... нешто најдоброто од македоснкиот рап
За Џака и за Легијата, немам збор - д бест ама за Слаткар си кажав погоре, а Саф и нз кој немам слушнато нешто поќе од нив... Не слушам рап (само по некоја песна) ама знам шо чини, а шо не. Зависи од вкусот :wink:

За Џака и за Легијата, немам збор - д бест ама за Слаткар си кажав погоре, а Саф и нз кој немам слушнато нешто поќе од нив... Не слушам рап (само по некоја песна) ама знам шо чини, а шо не. Зависи од вкусот :wink:

точно секој си има различен вкус ,а за САФ чим не си чула ништо не знаеш за рапот :smir:

точно секој си има различен вкус ,а за САФ чим не си чула ништо не знаеш за рапот :smir:
Абе имам слушнато за САФ како немам :) ама немам преслушано поќе траки за да дискутирам :smir:

Абе имам слушнато за САФ како немам :) ама немам преслушано поќе траки за да дискутирам :smir:

оди на радиомк имаш го целиот алубум ако сакаш да слушнеш повеке траки од ниФ. ..

меѓу другото темава нека се преименува ''ајде да го вреѓаме слаткар" :)

Епа ај сите да го фалиме тогаш. Секој си има вкус и неможе на сите да им се свиѓа. А како што знам темава е отворена за сите а не само за фановите на Шеќерезада.

Top Tоп, Идиот, Шопинг,Жолта Штампа,Остај ме Да пишувам.. Најмногу ми се допагаат од новиот албум after деталното преслушување на песните :)

Слаткаристика е царот!Је Је Је
Слаткаристика будало!Је Је Је
Ја дрма Македонија а не само Скопје ко во ’63

Ako знае некој линк да симнам цел албум од Слаткар, на ПП?

Излезе и новиот спот на Слаткар, за песната Šoping... искрено уникатна тема, одлично смислен спот

У Македонијава ако знаеш за рап прво треба да знаеш како што се Чиста и Саф :pos2: Токму така се согласувам брат :helou:

У Македонијава ако знаеш за рап прво треба да знаеш како што се Чиста и Саф :pos2: Токму така се согласувам брат :helou:
Е добро де, реков дека немам слушнато мн песни од нив зато не можам да кажам аууууууууу :) ама од ко ми дадоја линк слушнав и ме бендиса :) иначе нз мн за рап хихи :helou:

Е добро де, реков дека немам слушнато мн песни од нив зато не можам да кажам аууууууууу :) ама од ко ми дадоја линк слушнав и ме бендиса :) иначе нз мн за рап хихи :helou:

ако де затоа сме тука да научиме нешто ... .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom