- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Или пак за Марчело..ко демек Слаткар оди по неговите стапки сега? Да, тој може да биде МНОГУ повеќе од него, но дефинитивно не му е идол.
По патот по кој што тргнал сега тешко... :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или пак за Марчело..ко демек Слаткар оди по неговите стапки сега? Да, тој може да биде МНОГУ повеќе од него, но дефинитивно не му е идол.
Идентично мислење имам. Некои песни се стварно добри, ама во барем половина од нив се чувствува тенденцијата за антена хит.Албумот на Слаткаристика... има неколку супер траки...ама има и траки како што е онаа со Фен шо после прво слушање делит прими... или трако со лирики ...како што е онаа... се продавам на парче се продавам на куп..... и тн и тн кај си се продава... што само си ја изјаснува комерцијалата...епа мене лично таквите текстови не ми се свиѓаат но сепак некаде поише од пола од песните се супер .... :helou::helou:
А еве искочи и спотот за шопингот.:salut:
Добро океј, зашо толку морбиден глас има девојката? ТОлку не можеле да најдат помилозвучен глас? Која е таа уствари? Од сите манекенки преубај неа ја нашле:uvo:
Добро океј, зашо толку морбиден глас има девојката? ТОлку не можеле да најдат помилозвучен глас? Која е таа уствари? Од сите манекенки преубај неа ја нашле:uvo:
Гласот не е на девојката туку на слаткар :smir: меѓу другото темава нека се преименува ''ајде да го вреѓаме слаткар"![]()