Слаткар(истика)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Едно прашање до хејтерите на Слаткар...

Зошто толку го мразите? Еве јас сум неутрален и сакам само да добијам што повеќе одговори на ова прашање. Ако може се разбира.
Зошто во сите спотови му играат јаки женски што јас ни на сон нема да ги имам.

Д

ДаркхарТ

Гостин
abe ti da ne si onaa so peskirot?

ako si ti najponizno se izvinuvam i baram proska se nadevam nekogas ke mi bide prosteno:uvo:
Не сум златен.Смири си ги хормоналните пореметувања, врати се во прво одделение разлистај го букварот, па после внимателно прочитај ги правилата на форумот.Можеби некаде ќе забележиш дека за навредување членови се пие бан.

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
a ne e stramota i grev sto toj ne gnavi so los rap?
jas seuste si stojam na idejata deka vo podobra korelacija e da se vika stranjeristika no i d'tkaristika e prifatlivo
Ако нејќеш да го слушаш, не го слушај бе златен. Никој не те тера. Ни ја не му ја поштуем музиката, али затоа не го слушам, не сум ја, а богами ни ти никаков фактор за он да престане да праи музика.

А тоа како ќе му биде прекарот, тој сам ќе си одлучи, ти ако сакаш можеш да си вметнеш еден од тие прекари себеси.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Не сум златен.Смири си ги хормоналните пореметувања, врати се во прво одделение разлистај го букварот, па после внимателно прочитај ги правилата на форумот.Можеби некаде ќе забележиш дека за навредување членови се пие бан.
neznaev deka slatkar bil clen na forumov

Ако нејќеш да го слушаш, не го слушај бе златен. Никој не те тера. Ни ја не му ја поштуем музиката, али затоа не го слушам, не сум ја, а богами ни ти никаков фактор за он да престане да праи музика.

А тоа како ќе му биде прекарот, тој сам ќе си одлучи, ти ако сакаш можеш да си вметнеш еден од тие прекари себеси.
vaka cice da ti objasni nesto cedo zlatno javnite licnosti se sekogas na tapet bilo toa nim se svigalo ili ne,vtoro temata e za slatkar a ne za mene zatoa ne odi offtopic i glej si pred qrot ok?

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
vaka cice da ti objasni nesto cedo zlatno javnite licnosti se sekogas na tapet bilo toa nim se svigalo ili ne,vtoro temata e za slatkar a ne za mene zatoa ne odi offtopic i glej si pred qrot ok?
Ја кај ќе глеам тоа е моја ствар.

И како што реков.. Не ти се свиѓа? Не го слушај, незнам зашо комплицираш. -.-

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Златен не планирам да ти објаснувам само ќе ти напоменам дека пола од активните форумџии ме знаат лично.

И дај не поти ташаци више -.-
greota za niv,temata ne e za mene lepi pisi si ti slobodno kolku si se palis na slatkar.
ako nesto ne ti e jasno pisi i ne izigravaj moderator na temava

Ја кај ќе глеам тоа е моја ствар.

И како што реков.. Не ти се свиѓа? Не го слушај, незнам зашо комплицираш. -.-
prestani so offtopic temata e za slatkar ne za mene

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
Едно прашање до хејтерите на Слаткар...

Зошто толку го мразите? Еве јас сум неутрален и сакам само да добијам што повеќе одговори на ова прашање. Ако може се разбира.
Никој баш и не го мрази,али преку песните самиот предизвикува револт кај слушателите. Пее за пички ,ебење сестри,мајки,братучеди.. А како ќе е ние него да му ебиме све тоа? Дали тој тогаш ќе не сака ? :toe:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Никој баш и не го мрази,али преку песните самиот предизвикува револт кај слушателите. Пее за пички ,ебење сестри,мајки,братучеди.. А како ќе е ние него да му ебиме све тоа? Дали тој тогаш ќе не сака ? :toe:
Го слушавме и Еминем едно време па и тој пцуеше ама го сакавме него.

Kajgana Shop

На врв Bottom