:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Слаткар има поздрав од обезбедувањето некни што го чуваше да не го силува некоја малолетничка :nesum:.
..И јас сум за во сеир...Не му е местото во нормални теми..дај префрлете ја темава во сеири, гледам никој не пишал нешто за музиката на слаткар, туку сите се смеат како диткал![]()
дај префрлете ја темава во сеири, гледам никој не пишал нешто за музиката на слаткар, туку сите се смеат како диткал![]()
Слаткар е дел од македонската МУЗИЧКА естрада, мислам нормално е темава да стои во Музика. Ако не ви се допаѓа вас нешто, не мора да коментирате на темава, едноставно игнорирајте ја истата.Si[M]onA;3069678 напиша:..И јас сум за во сеир...Не му е местото во нормални теми..)
..... јас не коментирам дали дткал или не, прочитај наназад јас цело време прам муабет за неговата музика. Јас дадов предолог пошто многу други гледаат да фатат само некој сеир:smir:Слаткар е дел од македонската МУЗИЧКА естрада, мислам нормално е темава да стои во Музика. Ако не ви се допаѓа вас нешто, не мора да коментирате на темава, едноставно игнорирајте ја истата.
ајде како ми како ..сфаќам дека детево си има мана ..ама па мисли малце пред да состави реченица..?Марко Јуник!:pos2:"Играме баскет... фудбал... одбојка... Играме една игра... У круг се игра"![]()