Не е во тоа работата Кискин, семпловите што ние ги користевме беа сечени, преправани, додавани и комбинирани, такашто никој не би го препознал, бидејќи создававме од неколку семпла, еден, кој споен и лепен ствара сосема нов звук. Барем јас со Нерв и компанија никогаш не користевме копи пејст семпл.Гоце, стварно незнам што се напнале толку по семпловите. Ко да тие други што ги величите/ме не ги користат и ко да ние ко снима(в)ме не користевме семплови.
И гледам, Стиховен на фејсбук напнува со видеата, кој од кај семплувал, ко оркестри на нас да ни свират низ песните мајка му стара, го прави мајмун на Примо, оти семплувал од негде.
Епа тоа е комерцијаноста бе Трн. Вие сте праеле нешто за да ви биде интересно, они праат најдобро што можат за да напраат пари. Мислам дека е тоа повеќе од јасно во случајов, за тоа уствари веќе е беспредметно да го обвиниш момаков откако си ја фати работата со Јован. Да напраиш хит ич не е тешко, да ги изменаџираш сите радија и телевизии е тешко.Не е во тоа работата Кискин, семпловите што ние ги користевме беа сечени, преправани, додавани и комбинирани, такашто никој не би го препознал, бидејќи создававме од неколку семпла, еден, кој споен и лепен ствара сосема нов звук. Барем јас со Нерв и компанија никогаш не користевме копи пејст семпл.
Такви семплови користевме само при песни пародии(како шабаноманија на пример). Овие се праат „компонирачка“ продукција, а кога ќе исплива оригиналот на површина, е тогаш се вадат на „па скоро сите прават така“.
Тоа е работата.
Не да стално го бранам, ама не да има искомплексиран народ, тоа чудо е.абе видете вака.
слаткар ти е едно обично сељачко дете кое се фура а нема везе од хип хоп култура.
се праи дека несо знае а само празни муабети лае
он е комерција
се срамам од него ... го упропастува рапот у Мкаедонија
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:абе видете вака.
слаткар ти е едно обично сељачко дете кое се фура а нема везе од хип хоп култура.
он е комерција
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:абе видете вака.
он е комерција